Acest manifestare a angajaților a început spontan încă de la orele dimineții, când câteva zeci de angajaţi ai Uzinei Mecanice Plopeni, Prahova , au refuzat să mai intre la primul schimb.

Citeste si: De ce s-a sinucis Iulia Bogdan, mama de 33 de ani din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu copiii ei

Angajații fabricii de muniție sunt nemulţumiţi de salariile extrem de mici şi solicită o majorare, acordarea de sporuri pentru condiţii de muncă periculoase şi bonuri de masă, care au fost anulate acum aproape doi ani. 

Angajații Uzinei de la Plopeni cer salarii mai mari

Mai exact, este vorba de angajaţi ai serviciului de securitate dar şi de cei din sectorul pirotehnic, care au încasează lunar salarii între 1.500 şi 1.700 lei, iar în din cauza scumpirilor din ultima vreme, practic nu mai au cu ce trăi.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Alertă meteo în România. Anunț de ultim moment de la ANM- cod galben de furtuni

De reamintit este faptul că săptămâna trecută, în poligonul uzinei de la Plopeni au fost testată chiar muniţia performantă termobarică. Ministrul Economiei anunţa la acea vreme că fabrica va putea produce astfel de armament, considerat de importanţă strategică şi cu mare potenţial pe piaţa militară.  

        

La momentul actual, cu toate că trebuia să ajungă la guvern, ministrul Economiei va ajunge la Uzina Mecanică din Plopeni pentru a sta de vorbă cu protestatarii. 

Citeste si: Un bebeluș a fost salvat de la moarte de medicii din Neamț. Inima copilei a început să bată din nou, după mai bine de o oră de resuscitări


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si