Protestatari din toata tara s-au trezit astazi mai devreme pentru a ajunge la Bucuresti

Mii de persoane din toata tara au plecat spre Bucuresti, azi dimineata, cand nici nu se luminase de ziua. Tineri si adulti, cu pancarte si megafoane, imbracati bine, ca sa reziste frigului, au tinut sa fie prezenti la protestul din aceasta seara.

Author: G. S. sâmbătă 20 ianuarie 2018 , 19:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Oameni veniti din Cluj, Oradea, Deva, Timisoara, Arad s-au intalnit intr-o parcare de pe Valea Oltului. Desi afara nu era mai mult de un grad, tinerii s-au incalzit  cu repetitii pentru protest..

Si din gara Sibiu, au plecat manifestantii spre Bucuresti......

Iar protestul a inceput inca de pe drum cu o manifestare tacuta!

Timisorenii au plecat cu lozinca bine cunoscuta. Aceeasi care in 1989 urnea tara. Grupuri de zeci de protestari au plecat si din Constanta catre Capitala.

Familii si grupuri de prieteni au pornit la drum In masinile acoperite de mesaje, steaguri si sloganuri. Un grup de manifestanti din Cluj a mers  pe jos 450 de kilometri pe drumul spre capitala pentru a ajunge la miting. Si din Galati s-au mobilizat oamenii. Dis de dimineata s-au strans la autocare!

Intr-un final s-au si intalnit cu totii dupa ore bune de mers spre capitala! Si nu numai din tara au venit oamenii la protest! Aceasta tanara a venit tocmai de la 2800 de kilometri.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si