PSD: Datele oficiale despre COVID-19 şi-au pierdut orice fărâmă de logică, au ajuns o loterie

PSD susţine că de când social-democraţii au anunţat că nu mai susţin o nouă stare de alertă, datele oficiale despre COVID-19 şi-au pierdut orice fărâmă de logică, au ajuns o loterie şi critică faptul că premierul Ludovic Orban l-a trimis în Grupul de Comunicare Strategică chiar pe consilierul său personal de la partid, care ar avea ca misiune, să ”vămuiască drastic” cifrele.

Author: I.C. joi 18 iunie 2020 , 09:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”De 10 zile, fix de când i-am anunţat că nu le mai votăm noua stare de alertă, datele oficiale despre COVID-19 şi-au pierdut orice fărâmă de logică. Cifrele oficiale au devenit cifrele liberale despre pandemie! Numărul testelor înregistrează variaţii uriaşe de pe-o zi pe alta, iar rata infecţiilor scade sau creşte în funcţie mai degrabă de programarea şedinţelor PSD.

Cifrele oficiale ale pandemiei au ajuns o loterie, la fel cum se întâmplă, de exemplu, când Orban şi Cîţu dau din burtă numere total contradictorii despre firmele ce au obţinut credite la IMM Invest”, susţin social-democraţii, care spun că nu mai pot crede raportările făcute de autorităţi.

Citeste si: Avertismentul medicului Virgil Musta: „E foarte important ca lumea să fie responsabilă”

Ei acuză că premierul Ludovic Orban l-a trimis în Grupul de Comunicare Strategică chiar pe consilierul său personal de la partid.

”Ce-l recomandă pe acesta pentru a ajunge alături de specialiştii în epidemiologie şi sănătate publică? Răspunsul e simplu: doar pentru ca datele ajunse la români să fie vămuite drastic.

Întâi au redus frecvenţa raportărilor, apoi informaţile despre cei decedaţi, asta fiindcă presa le demonta prea des calculele. Din obsesia liberalilor de a profita finaniar şi politic de pandemie, au îmbolnăvit România de pandemită!”, conchide PSD.

Citeste si: Ludovic Orban, despre starea de alertă: Sper că CCR nu face vreun serviciu PSD

PSD şi liderul său Marcel Ciolacu eu exprimat în mai multe rânduri dubii legate de corectitudinea numărului îmbolnăvirilor şi deceselor provocate de COVID-19 prezentate de autorităţi, fiind contrazişi de ministrul Sănătăţii şi de secretarul de stat Raed Arafat.

Citeste si: Studiu: România ar putea ajunge la peste 2500 de infectări zilnice. Cinci scenarii posibile

”Invit pe cei care pun la îndoială situaţia în care ne aflăm, mai ales cei care spun insistent că este vorba de o "farsă", să privească în ochi familiile celor căzuţi la datorie, şi să le spună direct că rudele lor au căzut la datorie din cauza unei "farse"!”, a scris pe Facebook Raed Arafat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si