PSD face ravagii in Parlament. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a fost demis

UPDATE: Valeriu Zgonea a fost demis din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce plenul a luat act de faptul ca acesta nu mai are sprijin politic, dupa excluderea din PSD. Proiectul de hotarare a primit 167 voturi "pentru" si 32 "impotriva". Interimatul la sefia Camerei Deputatilor va fi asigurat de Florin Iordache.

A.L., luni 13 iunie 2016 , 15:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Social-democratii fac ravagii in Parlament.  Totul a inceput de cand Valeriu Zgonea si-a exprimat parerea conform careia presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu ar trebui sa mai fie in conducerea partidului, in urma condamnarii definitive din dosarul Referendumului. Comitetul Executiv al PSD a decis demiterea lui, insa social-democratii nu s-au oprit aici. Astazi, Valeriu Zgonea a fost demis si din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce PSD i-a retras sprijinul politic.

Dupa saptamani de incercari, anuntul oficial a venit azi, dupa ce liderul de grup al PSD din Camera Deputatilor a depus o solicitare la Biroul Permanent prin care a cerut sa se ia act de incetarea mandatului de presedinte al Camerei Deputatilor a lui Valeriu Zgonea, urmand ca plenul sa dea un vot pentru a se constata eliberarea din functie a acestuia.

Conform procedurii, urmeaza reunirea Biroului Permanent care va decide cine va fi presedinte interimar al Camerei Deputatilor.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si