PSD îl propune comisar european pe Ioan Mircea Pașcu

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că PSD îl propune pe Ioan Mircea Paşcu pentru postul de comisar european interimar.

D.S., vineri 28 iunie 2019 , 16:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Actualul comisar european din partea României este Corina Creţu, care a obţinut un mandat de europarlamentar, candidând din partea partidului Pro România.

Ioan Mircea Pașcu a reacționat pe Facebook, în primăvară, când a aflat că nu se mai regăsește pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare.

"Trebuie fie să ai un simţ de conservare atrofiat, fie tendinţe sinucigaşe, dacă atunci când şi aşa ai puţini oameni apropiaţi, să faci tot posibilul să ţi-i îndepărtezi şi pe aceştia! Dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, chiar dacă e tot atât de adevărat că fiecare pasăre pe limba ei piere!?", a scris Paşcu pe Facebook.

Recent, Ioan Mircea Paşcu a ironizat candidatura lui Codrin Ştefănescu pentru postul de secretar general al PSD: „Un pas mic pentru Ştefănescu, un pas mare pentru ... reformarea PSD!? La mai mare, vorba aceea, din victorie în victorie, până la înfrângerea finală!”.

Imediat după condamnarea lui Liviu Dragnea, Comitetul Executiv al PSD a decis înlocuirea lui Codrin Ştefănescu în funcţia de secretar general al PSD cu Rodica Nassar, reamintește news.ro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si