PSD: Prima măsură a Guvernului Orban a fost să taie din majorarea salariului minim/ Îi vom forţa să majoreze salariul minim la un nivel decent

PSD anunţă că susţine introducerea unui salariu minim european, reprezentând 60% din salariul mediu al fiecărui stat membru.

M.A., marți 21 ianuarie 2020 , 17:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Îi vom forţa să majoreze salariul minim la un nivel decent”, a transmis marţi, PSD, afirmând că prima măsură a Guvernului Orban a fost să taie din majorarea salariului minim.

”Prima măsură a Guvernului Orban a fost să taie din majorarea salariului minim, proiect lăsat de #PSD pe masa Guvernului. Au zis că vor corela acest salariu cu anumiţi indicatori economici. Au uitat însă formula”, a transmis, marţu, PSD.

Social-democraţii anunţă că  susţin introducerea unui salariu minim european.

”Îi vom forţa să majoreze salariul minim la un nivel decent prin mecanismele europene. PSD susţine introducerea unui salariu minim european reprezentând 60% din salariul mediu al fiecărui stat membru”, a mai transmis PSD.

Citeste si: Ministerul Sănătăţii pregăteşte măsuri speciale în eventualitatea apariţiei îmbolnăvirilor cauzate de noul coronavirus

Citeste si: Artist celebru, diagnosticat cu Parkinson: „Este cumplit să nu te poți mișca timp de jumătate de an”

Citeste si: Ludovic Orban i s-a confesat Cristinei Țopescu. Ce îi spunea premierul despre fiul lui. INCREDIBIL

Activiştii socialişti din România au lansat, sâmbătă, o petiţie publică prin care susţin implementarea unui salariu minim la nivel european care să fie egal cu 60 la sută din salariul mediu al fiecărei ţări membre. Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost primul care a semnat petiţia.

Comisia Europeană a lansat prima etapă a consultării cu partenerii sociali cu privire la introducerea unui salariu minim garantat la nivelul întregii Uniuni Europene.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si