Pui de urs, scos dintr-o fântână din Brașov cu ajutorul jandarmilor

Un pui de urs a fost scos dintr-o fântână din judeţul Braşov cu ajutorul jandarmilor, aceştia introducând o scară în fântână pe care animalul s-a putut căţăra, iar apoi a fugit în pădure.

Author: K.B. miercuri 17 iunie 2020 , 11:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit Jandarmeriei Braşov, jandarmii au fost sesizaţi marţi seara prin apel la 112 despre faptul că un pui de urs a căzut într-o fântână la Teliu. Din cauza faptului că puţul era foarte adânc şi ursoaica în apropiere, echipele de intervenţie nu au reuşit marţi seara să elibereze puiul de urs.

Citeste si: EDU.ro Subiecte Evaluare Naţională 2020 Matematică: Varianta 1 JPG

“Operaţiunea s-a reluat de dimineaţă, cu succes, puiul de urs a fost eliberat şi s-a retras în pădure, în condiţii de siguranţă atât pentru el cât şi pentru echipele de intervenţie.

Puiul de urs a fost eliberat prin introducerea unei scări în interiorul puţului, pe care acesta s-a putut căţăra. Intervenţia a durat aproximativ o oră, timp în care au fost folosite mijloacele acustice de pe autospeciala de jandarmerie, pentru a ţine la distanţă ursoaica”, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Braşov.

Citeste si: Subiecte Matematică Evaluare Naţională 2020. Subiectul 3: Paralelogramul

La intervenţie au participat opt jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean şi un echipaj al ONG-ului Direcţia de Monitorizare şi Protecţie a Animalelor,, care a avut în componenţă şi medic veterinar.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si