Pulpă de miel la cuptor. Rețeta perfectă pentru a obține o carne fragedă și gustoasă

Pulpă de miel la cuptor. De Paște, românii consumă, în mod tradițional, carne de miel. Vă prezentăm o rețetă perfectă pentru pulpa de miel!

Author: R.B. sâmbătă 18 aprilie 2020 , 09:46

Pulpă de miel la cuptor
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

    Pulpă de miel la cuptor. Ingrediente:

    o pulpă de miel

    o lingură ulei

    câțiva căței de usturoi

    cimbru

    200 g sos de roșii

    apă

    sare

    piper.

    Pulpă de miel la cuptor

    Citeste si: Drob de Paște. Greșeala pe care o fac mulți când îl prepară. Strică tot preparatul

    Pulpă de miel la cuptor. Mode de preparare:

    Puneți pulpa de miel într-o cratiță și acoperiți-o pe jumătate cu apă. Adăugați sare și piper după gust.

    Pulpă de miel la cuptor

    Citeste si: Marinadă pentru miel pentru o friptură fragedă și extrem de gustoasă. Iată secretul!

    Pulpă de miel la cuptor. Se adaugă cățeii de usturoi curățați și cimbru, se acoperă cratița cu o folie și se dă la cuptor aproximativ 2 ore.

    Se scoate folia din când în când și se verifică dacă mai are apă și dacă s-a pătruns carnea.

    Pulpă de miel la cuptor

    Citeste si: Cât se fierb ouăle. Timpul corect pentru a ieși exact cum vrei

    Pulpă de miel la cuptor. La final se adaugă sosul de roșii, se scoate folia și se mai lasă la cuptor cam 30 de minute.

    Citeste si: Reteta de Paste: Briose cu banane si nuci


    Abonează-te pe


    Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
    Te-ar putea interesa si