Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului despre maşinile luxoase ale preoţilor: "Sunteţi invidioşi că nu apucaţi şi voi o tură cu ele!"

Purtătorul de cuvând al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu, a comentat acid nemulţumirile cetăţenilor cu privire la "merţanele popilor"

Author: G. S. luni 26 noiembrie 2018 , 15:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Preotul din Constanţa, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, a mărturisit public ce a aflat „pe surse“: maşinile ultraluxoase ale conducerii BOR nu aparţin acesteia. 

Limuzinele ar fi ale Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP), fiind puse la dispoziţie pentru securitatea ierarhilor români şi a invitaţilor străini, pentru că au o echipare specială: sunt blindate. 

Maşinile de culoare închisă au fost văzute de toată lumea la marea sărbătoare de duminică, 25 noiembrie, de la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului. 

Părintele Eugen Tănăsescu a scris pe contul său de Facebook:
„Pentru cei care comentează că Merţanele popilor... etc. V-aţi întrebat vreodată de ce oamenii serioşi nu discută despre maşinile astea?  Simplu... sunt maşini puse la dispoziţie de SPP. Aşa că nu-s maşinile popilor, ci ale STATULUI. Ştiu, sunteţi invidioşi că nu apucaţi şi voi o tură cu ele. Pe surse... sunt blindate.“ 

 

Sursa: Adevărul


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si