Puterea dragostei. Robert este noul concurent. Fetele s-au încins: ”Ce băiat frumos a venit la Puterea dragostei”

Puterea dragostei. Robert este noul concurent de la ”Puterea dragostei”. El a fost foarte bine primit de fetele din casă.

Author: R.B. marți 29 octombrie 2019 , 13:36

Puterea dragostei
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Puterea dragostei. Fetele au sărit pe el și au început să îi facă complimente, imediat ce a intrat în casă. ”Ce băiat frumos a intrat la Puterea dragostei”, a spus Mariana.

Citeste si: Andra Voloș de la Puterea Dragostei, atacată dur de un urmăritor de pe Instagram

Puterea dragostei. Manuela l-a invitat pe Robert la dans, apoi și Ella a dansat cu acesta. 

Puterea dragostei

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, mărturisiri neașteptate despre sânii Biancăi: "Am pus mâna și sunt ca două plăcintuțe"

Robert are o poveste trista de viata. Aceasta a participat, in urma cu un an, la o emisiune online prezentata de Emil Rengle, unde a povestit ce poveste trista de viata a avut:

Puterea dragostei. Cel mai mare vis al lui Robert a fost să ajungă fotbalist, însă din cauza unui accident pe teren, doctorii i-au spus că nu mai poate continua.

Așa că Robert s-a trezit dezarmat, obligat să-și reconsidere viitorul. A intrat într-o depresie care l-a ținut doi ani, până când și-a găsit o nouă pasiune. Acum, este antrenor de fitness și își dorește ca prin vlogging să-i motiveze și pe alții care ar avea nevoie de ajutor, în cele mai dificile momente. Nu se știe de unde poate veni salvarea.

Mai mult pe kanald.ro

Puterea dragostei

Citeste si: Nelson Mondialu a vorbit cu familia Biancăi de la Puterea Dragostei! Cum a decurs discuția dintre ei: "Toate neamurile ei mi-au scris"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si