Puterea dragostei, scene șocante. Ricardo și Andreea, scene halucinante în timpul emisiunii: "Taci dracu' din gură!"

Puterea dragostei, scene șocante. Ricardo și Andreea au fost protagoniștii unor scene halucinante în timpul emisiunii. "Taci dracu' din gură!", i-a spus Ricardo Andreei.

R.B., sâmbătă 07 decembrie 2019 , 11:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Puterea dragostei”E emisiunea ta? Ești producător aici să tac eu din gură? Astfel de caractere, să fugiți... Caracterul lui și comportamentul lui de imatur. Atâta poate. Dacă atâta poate băiatul, ce să îi facem? Atâta știe, să jignească, să denigreze, să umilească, să facă teatru”, i-a replicat Andreea.

Ricardo: Ți-am zis să taci dracu din gură!

<a target=

Citeste si: Bianca și Livian de la Puterea Dragostei, din nou în scandal din cauza lui Bobicioiu?! Nelson Mondialu a intervenit

Andreea: Ești grețos rău! Tu cu mine, de azi înainte, ai terminat-o! Indiferent că glumești, tu cu mine ești pa și o să te votez în fiecare gală. O să tac când vreau eu.

Puterea dragostei Ricardo: Ți-am zis să taci din gură!

<a target=

Citeste si: Mama lui Jador de la „Puterea Dragostei” îngrijorată pentru copilul ei: „Ai slăbit tare...Dacă rămân fără tine”

Andreea: Mă plictisești, jur.

Puterea dragostei A urmat o serie de înjurături din partea Andreei și a început să urle: ”Cu mine nu îți mai permiți! Du-te că mi-e greață de tine!”

Citeste si: Nelson Mondialu, un nou mesaj pentru familia Biancăi de la Puterea Dragostei: "Vă închiriez un hotel"

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si