Radu Beligan fentase moartea in 2001, cand a lesinat in fata publicului! Desi s-a crezut ca actorul suferise un infarct, s-a dovedit ca era vorba de un puseu de hipertensiune

Radu Beligan i-a ingrozit pe spectatori in timpul unei piese de teatru, cand a lesinat pe scena.

Editor: Alexandra Chiric Author: Matei Vaihan vineri 22 iulie 2016 , 21:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Radu Beligan, actorul decedat miercuri, la 97 de ani, a trecut printr-un moment de cumpana in decembrie 2001, cu doar cateva zile inainte sa implineasca 83 de ani. Acesta a lesinat pe scena Teatrului National in timpul piesei „Take, Ianke si Cadir”, iar spectatorii au asistat ingroziti cum actorul a fost luat de pe scena, ulterior fiind transportat de urgenta la Spitalul Universitar din Capitala, unitate condusa la avea vreme de Sorin Oprescu.

Medicii de la sectia de cardiologie au crezut initial ca maestrul Radu Beligan a suferit un infarct miocardic sau un atac vascular cerebral. In urma investigatiilor efectuate, specialistii au ajuns la concluzia ca lesinul actorului a fost provocat de un puseu de hipertensiune. Radu Beligan, de pe patul de spital, a declarat, cu umor: "M-am decis sa-mi serbez ziua de nastere intr-un mod original cu complicitatea prietenului meu, dr. Sorin Oprescu. Am simulat un lesin pe scena. Spre disperarea doctorilor, sunt foarte sanatos!”.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si