Radu Cosarca a fost numit sef la una din cele mai mari companii ale statului roman! Ex-prezentatorul de televiziune a fost si director in domeniul energiei, unde castiga 10.000 de euro pe luna!

Radu Cosarca a fost numit presedinte al Consiliului de Administratie al Cupru Min SA Abrud.

Author: Matei Vaihan Webeditor: Petru Luca joi 22 februarie 2018 , 21:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Radu Cosarca a fost numit recent presedinte al Consiliului de Administratie al companiei de stat Cupru Min SA Abrud, controlata de Ministerul Economiei, el inlocuindu-l in această functie pe Remus Vulpescu, care a demisionat, a dezvaluit profit.ro.

Radu Cosarca a venit la Cupru Min in vara lui 2016, cand a fost numit membru al Consiliulului de Adminstratie al companiei de stat.

Pana sa ajunga la Cuprumin, fostul prezentator de televiziune a lucrat la Enel, unde a fost sef de comunicare pentru operatiunile din Romania. Potrivit declaratiei de avere, Cosarca avea un salariu lunar de 45.411 lei (10.000 de euro) la Enel. Tot din ultima declaratia de avere depusa, reiese ca Radu Cosarca detine patru apartamente in Bucuresti si ca are aproximativ 110.000 de euro in conturi.

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

Cupru Min Sa Abrud, compania unde Radu Cosarca a fost numit sef, detine aproximativ 60% din rezerva de cupru a Romaniei. Exploatarea miniera cu sediul central în Abrud a înregistrat în 2016 o producţie record de concentrat de cupru (39.000 de tone), cea mai mare din istoria companiei, si un profit net de 3,3 milioane lei. Productia de cupru a fost de circa 7.800 de tone, cu 200 de tone mai mult decat in 2015.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si