Telespectatorii emisiunii Casa Iubirii vor avea parte de o o nouă ediție, cea în care Radu și Flavius fac dezvăluiri, mai ales că nu mai este mult până când urmează Marea Finală. Conflictele sunt la ordinea zilei în casă, iar concurenții pare că nu se mai pot controla și îi atacă pe cei din jur, iar noi detalii ies la iveală.

Citește și: Bianca din "Casa Iubirii", cu nervii întinși la maxim. Ce zvonuri a lansat Kinga (VIDEO)

Ce teorie a invocat Radu?

"Pot să spun eu teoria mea despre tot ce se întâmplă acum? Ionuț și Larisa s-au despărțit, Flavius a văzut că e loc să ajungă el în finală cu Sorin și cu Nicoleta, el vrea să fie acolo pe podium, în Marea Finala", a spus Radu.
Flavius îl atacă și el pe Radu și nu rămâne indiferent.

Citește și: Bianca Mitroi nu se mai gândește la Sorin din Casa Iubirii. Fosta concurentă vorbește despre bărbatul din viața ei

"Diferența dintre mine și tine, Radu, este că Casa iubirii este pentru tine tot. Pentru mine nu e tot, eu am venit aici... și ce presupune Casa iubirii, eu am făcut într-o lună cât nu ai făcut tu în 10 luni".


Toate detaliile ies la iveală în ediția de joi a emisiunii Casa Iubrii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Conflictele nu ezită să apară și între fete, iar acestea scot la iveală detalii necunoscute unele despre altele. 

Ce zvonuri a lansat Kinga despre Bianca din Casa Iubirii 

Bianca din "Casa Iubirii" este pe cale să explodeze după ce a auzit un zvon cu privire la o presupusă întâlnire a lui Alin în afara casei. "Dacă era Alin aici, făceam scandal", spune concurenta.

Moderatoarea emisiunii  Andreea Mantea  a întrebat-o pe Bianca ce a auzit despre Alin și zvonurile că ar fi vrut să se vadă cu Xenia la Cluj.

"Eu în postările Kingăi nu pot să am încredere",  a reacționat Bianca  . 

Citește și:  Care este teama Andreei Mantea? De ce a izbucnit prezentatoarea de la Casa Iubirii în lacrimi?

"Mi-a spus Nicoleta, eu nu am văzut nimic", a mai spus Bianca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si