Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Un ofițer al stării civile va merge la Rahova pentru a oficia nunta

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Cererea lui Radu Mazăre şi a Roxanei Mihalache de a se căsători în ziua de 10 iulie a fost acceptată de reprezentanții Primăriei Sectorului 5 al Capitalei.

R.B., marți 09 iulie 2019 , 12:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Un ofițer al stării civile se va deplasa la Penitenciarul Rahova pentru a oficia căsătoria.

Citeste si: Iubita lui Radu Mazăre, primele declarații despre sarcină: „Asta a fost dorința mea...”

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Mihai Mazăre susține că fratele său urmează să se căsătorească pe 10 iulie cu Roxana Mihalache, iar pentru asta un al stării civile se va deplasa la Penitenciarul Rahova pentru a valida nunta.

Familia lui Radu Mazăre a mers vineri la Penitenciarul Rahova pentru a-l sărbători pe fostul edil, acesta împlinind 51 de ani.

Citeste si: Cum arată verighetele lui Radu Mazăre și ale viitoarei sale soții

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. În prezent, Radu Mazăre este condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare. Acesta a fost adus în țară în luna mai, sub escorta poliției, după ce a fost extradat din Madagascar.

Roxana, viitoarea soție a lui Radu Mazăre, amănunte despre căsătoria din închisoare ! ”Nu o să am o rochie specială”

Radu Mazăre se căsătorește pe 10 iulie, la Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat după ce a fost adus din Madagascar.

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Roxana a fost cea care s-a ocupat de toate pregătirile privind nunta care va avea loc în închisoare. Aceasta a povestit că un ofițer de la Starea Civilă a sectorului 5 va fi prezent la penitenciar pentru a oficia căsătoria.

„Am depus documentaţia (n.r. pentru căsătorie), am făcut toată procedura, aşteptăm să se oficieze căsătoria. A rămas pe 10. Nu avem ce pregătiri să facem. Nu avem meniu, nu avem nimic, o să fie pur şi simplu o căsătorie simplă. Astea sunt condiţiile. Va participa familia”, a declarat Roxana Mihalache, în urmă cu câteva zile, despre nunta de la Rahova.

Citeste si: VIDEO | Ultimele pregătiri pentru nunta lui Radu Mazăre. Un pas important a fost făcut azi

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Tânăra a vorbit și despre cum va fi ea îmbrăcată în ziua cununiei civile ce va avea loc în penitenciar.

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. ”O să am o rochie, acum nu o să fie o rochie specială. Cum am mai spus, nu este importantă rochia, inelul, meniul, va fi o căsătorie simplă. Suntem nişte oameni normali, ca toţi oamenii care fac o căsătorie , atâta tot. Chiar dacă e Radu Mazăre, e o persoană normală, ca toţi ceilalţi. Eu îmi doresc să fim împreună, atâta tot”, a afirmat Roxana Mihalache.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si