Radu Mazăre în închisoare, frații lui la un pahar de vin, la o terasă de fițe! Alexandru și Mihai par convinși că fostul edil va scăpa de închisoare | VIDEO EXCLUSIV

Frații lui Radu Mazăre nu par foarte îngrijorați de situația fostului primar al Constanței. Acesta ar putea scăpa de închisoare din cauza unor vicii de extrădare.

Author: Radu Constantin miercuri 19 iunie 2019 , 08:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mihai și Alexandru, cei doi frați ai lui Radu Mazăre, au fost surprinși în urmă cu câteva zile la o terasă pe litoral, alături de mai mulți prieteni. Cei doi au preferat să stea la umbră și să consume un pahar cu vin de la rece, mai ales că temperaturile erau destul de ridicate.

Interesant este că Mihai și Alexandru nu păreau deloc supărați sau măcar îngrijorați. Ei au fost relaxați, au vorbit și glumit cu prietenii timp de câteva ore bune.

Radu Mazăre se află în acest moment în penitneciar, însă avocații lui au anunțat că nu au renunțat la tentativa de a-l scăpa de închisare. Aceștia au desoperit vicii în procedura de extrădare a fostului primar și spun că acestuia nu i s-a acordat protecția Înaltului Comisariat pentru Refugiați.

Radu Mazăre, ”răpit și sechestrat” de autorități

Citeste si: VIDEO| Ultimele pregătiri pentru nunta lui Radu Mazăre, la Rahova

Radu Mazăre este condamnat la 9 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale din Constanța și a fost extrădat din Madagascar la finalul lunii mai. În ultima perioadă, frații lui Mazăre au ieșit de mai multe ori la rampă și au făcut declarații despre ce trăiește fostul edil în spatele gratiilor.

Dacă Alexandru Mazăre era deja un nume cunoscut, el fiind implicat și în viața politică, despre celălalt frate, Mihai, nu se știau prea multe. În urmă cu câteva zile, Mihai Măazăre a dat o declarație controversată, în care a spus că fratele lui consideră că a fost ”răpit și sechestrat” de autorități pentru a fi adus în țară.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si