Radu Mazăre s-a căsătorit astăzi în închisoare! Totul despre marele eveniment din viața fostului primar al Constanței

Fostul primar Radu Mazăre s-a însurat miercuri, în închisoare, cu iubita lui, Roxana. După ceremonia de la Rahova, acesta a părăsit penitenciarul în jurul orei 16.30.

Petru Luca, marți 09 iulie 2019 , 21:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Update 10:16 - Roxana Mihalache este acum în drum spre București, la fel și familia lui Radu Mazăre, dar și familia miresei. Alături de ei este și avocata Lizeta Haralambie. Aceștia au plecat din Constanța și se îndreaptă spre Penitenciarul Rahova, acolo unde va avea loc, astazi, cununia celor doi, potrivit reporterilor Știrile Kanal D. 

Update 09:49 - Roxana Mihalache a vorbit despre ținuta pe care urmează să o poarte de ceremonia de astăzi. Viitoarea doamnă Mazăre susține că nu a ales o rochie specială deoarece nunta este una cât se poate de simplă, având în vedere condițiile actuale ale lui Radu Mazăre. 

”O să am o rochie, acum nu o să fie o rochie specială. Cum am mai spus, nu este importantă rochia, inelul, meniul, va fi o căsătorie simplă. Suntem nişte oameni normali, ca toţi oamenii care fac o căsătorie , atâta tot. Chiar dacă e Radu Mazăre, e o persoană normală, ca toţi ceilalţi. Eu îmi doresc să fim împreună, atâta tot”, a afirmat Roxana Mihalache.

Mai multe detalii despre ținutele mirilor și despre nași găsiți aici: Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Cum se îmbracă mirii și motivul pentru care nu au nași  

Update 08:09 - În cursul zilei se astăzi, Radu Mazăre se căsătorește în închisoare cu Roxana. Ceremonia este una restrânsă și are loc la vorbitorul penitenciarului Rahova. Surse din penitenciar au declarat pentru libertatea.ro: "Ceremonia va avea loc după ora prânzului, la vorbitor, într-o pauză dintre vizitele programate în acel interval orar. E vorba de sala unde deținuții primesc pachetele și se întâlnesc cu rudele."

Mirii nu au dreptul să facă fotografii și nici să consume alcool la ceremonie, doar apă.

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Fostul primar Radu Mazăre se va însura miercuri în închisoare cu iubita lui, Roxana. Readus de autorități din Madagascar, acolo unde se refugiase după o condamnare definitivă, fostul primar al Constanței a luat decizia de a-și uni destinele în închisoare cu Roxana, alături de care este de câțiva ani. Cum și conducerea penitenciarului a aprobat cererea, astăzi Radu Mazăre va bifa prima căsătorie din viața lui, ce urmează să se desfășoare în condiții austere, departe de luxul cu care politicianul era obișnuit.

Citeste si: Durere mare pentru sora Sorinei, fetița din Baia de Aramă: ”Nu am vrut să renunțăm la tine!”

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Condamnat deja la 9 ani și 10 luni de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale, Mazăre se confruntă însă și cu alte acuzații grave, fiind acuzat de luare de mită și fals în declarații într-un proces ce vizează construirea unor locuințe sociale, în care este cercetat și fratele lui.

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Cum presiunea autorităților este mare, acestea încercând să recupereze legal, prin confiscare, o mare parte din prejudiciul imputat lui Radu Mazăre, se bănuiește că mutarea de astăzi, în speța căsătoria cu Roxana, nu este decât un tertip prin care politicianul încearcă să-și pună bunurile la adăpost.

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. În plus, potrivit legii, în calitate de proaspăt căsătorit, Radu Mazăre își va rotunji veniturile cu echivalentul a 200 de euro, bani pe care-i primește de la stat fiecare cuplu care alege să-și unească destinele. 

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si