UPDATE: După ce i-a fost aprobată cererea de eliberare condiționată, Radu Mazăre a ieșit din închisoare. La poarta Penitenciarului Jilava a fost așteptat de către soția sa, Roxana, care cu această ocazie a anunțat că este însărcinată.

Radu Mazăre a spus la ieșirea din închisoare că nu mai este interesat de apariții în spațiul public, acum fiind concentrat doar pe familia sa. Cu această ocazie a mărturisit că abia așteaptă să fie din nou tată.

radu mazare inchisoare, radu mazare eliberat, radu mazare primar

Radu Mazăre, așteptat de soția sa la ieșirea din închisoare. 

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

„Nu mă mai interesează, sub nicio formă, viaţa publică. Nu mă mai întrebaţi ce a fost, nu mai întrebaţi ce voi face, pentru că nu mă interesează. Asta a fost. Sunt pregătit să fiu tătic şi mă bucur, în primul rând, pentru soţia mea, care a fost lângă mine. Dacă nu mă mai interesează viaţa publică de ce vă mai interesează pe domniile voastre despre mine? Nu m-a speriat nimic, dar e suficient. Oamenii au o perioadă în viaţă, după aia se apucă să facă altceva”, a declarat Radu Mazăre, potrivit reporterilor Știrile Kanal D.

La ieșirea din penitenciar a fost așteptat de Roxana, soția lui.

„Sunt în extaz cu astfel de veste. Am venit să-mi iau soțul, să stăm și noi liniști și să avem o viață fericită. Da, o să-l pup, evident, chiar dacă eu veneam săptămânal să-l văd, dar altul e sentimentul când știi că nu se mai întoarce înapoi acolo ci merge cu tine acasă.

Vrea și el să aibă o viață liniștită, că destul a fost zbuciumat”, a declarat aceasta.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

radu mazare inchisoare, radu mazare eliberat, radu mazare primar

Radu Mazăre

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Radu Mazăre va fi eliberat din închisoare, după ce Tribunalul Ilfov i-a admis cererea de eliberare condiționată. Decizia de punere în libertate a fostului primar este definitivă.

Potrivit Știrile Kanal D, Tribunalul Ilfov a admis în cursul zilei de luni, 27 mai, cererea de eliberare condiționată depusă de Radu Mazăre, veste care a ajuns și la fiul acestuia, care a reacționat imediat. Fostul edil vrea să plece cât mai repede din Penitenciarul Jilava, vis care acum urmează să devină realitate.

radu mazare inchisoare, radu mazare eliberat, radu mazare primar

Radu Mazăre 

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Radu Mazăre iese de după gratii

După ce pe data de 17 aprilie Judecătoria Sectorului 4 i-a respins cererea lui Radu Mazăre de eliberare condiționată, iată că instanța din Ilfov i-a acceptat la începutul acestei săptămâni solicitarea.

„În baza art. 425 alin. 7 pct. 2 lit. a din codul de procedură penală, raportat la art. 587 alin. 3 din codul de procedură penală; admite contestația formulată de condamnatul MAZĂRE RADU ?TEFAN, împotriva sentinței penale nr. 996/2024 din 17.04.2024, pronunțată de Judecătoria Sectorului 4 București, în dosarul penal nr. 6917/4/2024. Desființează sentința penală nr. 996/2024 din 17.04.2024, pronunțată de Judecătoria Sectorului 4 București și, rejudecând în fond: În baza art. 587 din codul de procedură penală, raportat la art. 59 Cod Penal din 1969; admite cererea de liberare condiționată formulată de condamnatul MAZĂRE RADU ȘTEFAN,( DATE), aflat în stare de deţinere în Penitenciarului Jilava Bucureşti.

Citește și: Tragedie fără margini în Constanța! Un bărbat, dat dispărut de soție în urmă cu câteva zile, a murit după ce s-a aruncat pe podul de la Agigea

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Dispune liberarea condiţionată a contestatorului condamnat MAZĂRE RADU ȘTEFAN, de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 101/29.06.2023, emis de Tribunalul Ilfov, Secţia Penală; în baza sentinţei penale nr. 63/23.03.2023, pronunțată de Tribunalul Ilfov; prin care i s-a aplicat pedeapsa de 9 ani închisoare. Atrage atenţia contestatorului condamnat MAZĂRE RADU ȘTEFAN asupra dispoziţiilor art. 61 Cod Penal din 1969, privind revocarea liberării condiţionate. În baza art. 275 al. 3 din codul de procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată prin punerea hotărârii la dispoziția persoanei condamnate și procurorului prin mijlocirea grefei instanței, azi, 27.05.2024”, se arată în minuta instanței de judecată.

Radu Mazăre a fost condamnat la 9 ani de închisoare în februarie 2019, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri și plaje din Constanța și Mamaia. În anul 2022, Radu Mazăre a primit o nouă condamnare, la 5 ani de închisoare, în dosarul Polaris. În acest dosar, fostul primar a fost acuzat de trei infracțiuni: de luare de mită, abuz în serviciu și conflict de interese.

Citește și: Radu Mazăre, schimbare de ultim moment. Ce a pățit fostul edil în penitenciar


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si