Raed Arafat, invitatul ediției de duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Raed Arafat, Secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Interne și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, este invitatul ediției de duminică, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

Author: Diana Puiu miercuri 22 martie 2023 , 19:57

Raed Arafat, invitatul ediției de duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Raed Arafat, invitatul ediției de duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Născut în anul 1964, în capitala Siriei, la Damasc, Raed Arafat și-a petrecut copilăria în orașul Nablus, din nordul Cisiordaniei, și are cetățenie iordaniană. La 16 ani a venit la studii în România, unde timp de 1 an și jumătate a învățat limba română. În 1998, după 18 ani trăiți în România, Raed Arafat a devenit cetățean român.

Este vorbitor fluent al limbilor arabă, română, engleză, franceză, greacă, germană și italiană.  

Citește și: Saveta Bogdan a vorbit deschis despre iubitul ei: „Unii mă judecă greșit, mai ales colegii de breaslă”

Românul de origine arabo-palestiniană a revoluționat sistemul public de medicină de urgență din România și este fondatorul SMURD (Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare - n.r.).

De 16 ani face parte din Guvernul României, a fost Subsecretar de Stat și o scurtă perioada ministrul al Sănătății, iar din 2014 este Secretar de Stat la Ministerul Afacerilor Interne, unde conduce departamentul pentru situații de urgență.

Citeste si: Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Larisa va dezvălui detalii uluitoare despre una dintre colegele sale! „Oricum ea este în situația josnică!” Aflați ce se va întâmpla, joi, 28 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citeste si: Gestul controversat făcut de Alex Ashraf, la scurt timp după ce Oana Zăvoranu a confirmat divorțul. Care a fost prima reacție a bărbatului cu privire la despărțirea de brunetă- wowbiz.ro

Citește și: Kanal D, lider de piata, pe National si Comercial, cu “Stirile Kanal D” de la ora 12:00

În vârstă de 59 de ani, Raed Arafat este necăsătorit și nu are copii.

“Cât costă salvarea în România?”, “Câte inimi au încetat să bată în mâinile dumneavoastră?”, “Iubiți ceva mai mult decât medicina?”, “Cât timp ați fost văzut ca un extraterestru în România?”, “De ce stați la mâna politicienilor?”, “Ați greșit la Colectiv?”, “Vi s-a oferit șpagă în pandemie?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Raed Arafat va trebui să răspundă duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Aurelian Temișan, invitatul ediției de duminică, de la ora 22:30, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si