Raed Arafat și-a depus declarația de avere, care este datată 15 iunie 2020, în calitatea sa de secretar de stat la Ministerul de Interne. Conform documentului, Arafat e proprietarul unui apartament de 80 metri pătrați într-un complex rezidențial din județul Ilfov. El deține și 35% din casa părintească din Palestina.( vezi ce avertisment dur a lansat Raed Arafat)

Citeste si: Raed Arafat despre cresterea supra-exponentiala actuala a cazurilor de coronavirus: "Vom ajunge sa traim aceste cifre"

Citeste si: Nelu Tătaru se gândește la impunerea de noi măsuri după explozia de cazuri de COVID din acest weekend

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Raed Arafat, anunț îngrijorător: „Spitalele de terapie intensivă care primesc pacienți infectați cu COVID-19 nu mai au loc de terapie”

Arafat nu mai deține ale bunuri. În schimb, el are două conturi în lei (50.313, respectiv 16.201 RON) și unul în euro (17.060 euro). În total, Arafat are economisiți aproximativ 30.000 de euro. În schimb, rubrica veniturilor încasate în 2019 este consistentă.

Astfel, salariul său de subsecretar de stat a fost de 116.808 lei, fiind completat de norma de hrană și echipament, în valoare de 13.316 lei.

Raed Arafat și-a făcut publică averea. A câștigat pste 100.000 de lei pentru un proiect

Arafat a mai încasat, ca lector, 1.826 de lei de la Universitatea din Cluj-Napoca și 3.739 de lei de la Universitatea din București, ca profesor asociat.

Arafat a mai câștigat 23.265 lei de la FPS și 113.009 lei pentru un proiect. În total, Arafat a câștigat 271.963 lei, adică 22.663 lei pe lună (aproximativ 4.700 euro).

După ce sâmbătă s-a înregistrat un nou record negru al noilor infectări în România, Raed Arafat a vorbit despre măsurile care urmează să fie luate și se arată extrem de îngrijorat de situația actuală din țara noastră. Șeful DSU susține că numărul deceselor a crescut considerabil și promite măsuri care „nu vor fi pe placul tuturor”.

Raed Arafat și-a făcut publică averea. A estimat că numărul deceselor va crește

“Vor fi măsuri care nu vor fi pe placul tuturor (…) Din păcate, numărul deceselor va continua să fie ridicat și poate să crească. Noi nu vedem însă decesele în cifre seci, fiecare deces este un om, este tată, mamă, rudă. Ca să protejăm populația și să reducem numărul, soluția este respectarea regulilor pe care unii încearcă în continuare și foarte intens să le batjocorească.”, a declarat Raed Arafat pentru Libertatea.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

"De regulă, în weekend, numărul testelor și trecerea lor în registre sunt reduse, dar trendul este crescător și ne așteptăm la creșteri.

Trebuie să învățăm de la ce au pățit alții, dar curentul de negare și de atacuri existente este intens și, din păcate, populația crede, pentru că citește ce scrie pe rețelele de socializare, fără să verifice originea informației, plus că vedem fake-news-uri în fiecare zi”, a mai spus Arafat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si