Raluca Moianu, prima apariţie la TV, după moartea soţului ei: " Mi-a spus înainte să plece... "
Life

Raluca Moianu, prima apariţie la TV, după moartea soţului ei: " Mi-a spus înainte să plece... "

M.C.B.
19 oct 2018

Raluca Moianu a trecut prin clipe cumplite după pierderea tragică pe care a suferit-o.

Raluca Moianu a trecut prin momente cumplite în luna iulie a acestui an. Soţul ei, Marius Ancuţa a murit la vârsta de 50 de ani. Deşi cei doi au trecut printr-un divorţ, în cele din urmă s-au împăcat şi aveau o familie fericită.

Raluca Moianu a vorbit în direct  la tv, despre ce s-a întâmplat în cea mai neagră perioadă din viaţa ei.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 21 - 27 octombrie. Apar conjuncturi astrale unice. O zodie îşi eliberează sufletul, alta îşi găseşte marea dragoste - previziuni pentru Kfetele.ro

„Sunt bine, am un copil şi pentru el sunt bine. Eu sunt o persoană puternică. Mi-a spus înainte să plece că pleacă liniştit că ştie că sunt lângă Mara. Mario nu ar fi vrut să se ştie că este bolnav. La început i s-a spus că este norocos şi am sperat că o să fie bine. După operaţie s-a făcut o infecţie. Este complicat să dăm vina pe ceva, avem medici foarte buni, am întâlnit oameni foarte buni, dar spitalele sunt îngrozitoare. Este clar că în România este bine să fii sănătos. În luna mai a comentat meciuri, a făcut un efort extraordinar. Cred că singurul lui regret este că ne-a lăsat singure”, a spus Raluca Moianu la „Agenţia Vip”.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook