Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 21 - 27 octombrie. Apar conjuncturi astrale unice. O zodie îşi eliberează sufletul, alta îşi găseşte marea dragoste - previziuni pentru Kfetele.ro

Kfetele.ro, vineri 19 octombrie 2018 , 11:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
Mariana Cojocaru, specialistul Kfetele.ro pe horoscop, ne prezintă astăzi previziunile complete pentru săptămâna 21 - 27 octombrie. 
 
Berbec- În data de 23 octombrie Soarele va intra în Scorpion şi va face aspect de Stellium cu alte trei planete aflate în această constelaţie: Venus Retrograd, Mercur şi Jupiter. O perioadă tensionată pentru voi, deoarece Stellium-ul din Scorpion face aspect de cuadratură cu Marte din Vărsător. În mod deosebit, în plan financiar. Aspecte nefaste pentru moşteniri, sposorizări, finanţări. Să nu depindeţi de nimeni!
 
Taur- Stellim-ul din Scorpion face un aspect de opoziţie cu Soarele natal şi cu Luna care va intra în Zodia Voastră în a doua parte a săptămânii viitoare.Opoziţia celor doi patroni astrali Venus-Lună vă pune sentimentele la încercare. Iubiri noi pot apărea în viaţa voastră. Sau, pot reapărea iubiri din trecut. Unele asocieri şi parteneriate pot fi greu încercate(cuadratură zodii fixe). Risc de rupturi, separări.
 
Gemeni- Cu Mercur în Scorpion în rezonanţă cu Venus Retrograd şi Jupiter va trebui să fiţi cu ochii pe partenerii de viaţă şi partenerii sociali. Sociabili, cum sunteţi, vă gândiţi cum să activaţi cercul de prieteni şi de influenţă. Vă susţine o persoană Sus Pusă, dar cu o singură condiţie: să îi inspiraţi încredere. Astrograma personală e cea care indică cât de protejaţi sunteţi de tranzitele perioadei analizate.
 
 
 
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si