Ramona Bădescu aniversată la „Teo Show”

Ramona Bădescu și-a aniversat împlinirea celor 53 de ani la „Teo Show”. Nume rezonant în domeniul artistic, în întreagă Europa, în special în România și Italia, Ramona Bădescu s-a bucurat nespuns că și-a aniversat ziua de naștere alături de cei dragi, în România, după 5 ani.

Author: Madalina Grigore luni 29 noiembrie 2021 , 18:33

Ramona Bădescu

Ramona Bădescu a fost aniversată astăzi la „Teo Show”

[Sursa foto: Kanal D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Însoțită de mama ei, Liana Badesccu artista a făcut mărturisiri impresionante astăzi, la „ Teo Show ”.

„(...) Sunt cinci ani de când mi-am sărbătorit ziua de naștere în țară(...)

Acum, că sunt și eu mama la rândul meu, mă gândesc că de ziua mea ar trebui sărbătorită mama, că ea a dus greul(...) Că a avut curajul că m-a adus pe lume, că dacă nu ar fi făcut-o, pierdeam foarte multe lucruri, nu trăiam toate emoțiile și tot ceea ce există. Îi mulțumesc mamei că a acceptat să fie aici și este cu mine! Aici suntem sărbătorite amandoua”,  a mărturisit Ramona Bădescu, la „Teo Show”.

Citeste si: “Teo Show” la zi de Sărbătoare!

Păstrează în fiecare an lumânările de pe tort

Ramona Bădescu a păstrat lumânările de pe tortul aniversar primit de la echipa emisiunii „Teo Show”, acesta fiind un truc pe care l-a învățat de la italieni, și pe care îl are la fiecare aniversare. Frumoasă Ramona Bădescu rupe lumânările de tort și le pune sub pernă, că să i se îndeplinească dorințele.

Citeste si: Familia Gogan, în formulă completă, la „Teo Show”. Ce a povestit Andra Gogan despre drumul ei spre succes

Ramona Bădescu

Ramona Bădescu a fost aniversată astăzi la „Teo Show”.

[Sursa foto: Kanal D]

Aniversarea Ramonei Bădescu de astăzi, de la „Teo Show” nu a trecut fără o provocare inedită, venită din partea echipei emisiunii, pe care îndrăgită artista a trebuit să o ducă la bun sfârșit. Ramona Bădescu a dat curs provocării: să prepare o pizza, în stil Italian.

“Blatul trebuie să aibă o elasticitate foarte mare, că altfel iese că un biscuit …”  a spus Ramona Bădescu în timp ce făcea o demonstrație inedită  în cadrul „Teo Show”.

Citeste si: Lavinia Pîrva a fost sărbătorită la „Teo Show”! Ce își dorește artista cadou din partea lui Ștefan Bănică Jr.?

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si