Ramona Modoi a răspuns la o serie de întrebări adresate de fanii ei pe contul oficial de Instagram. Blondina a afirmat că nu a mai vorbit așa mult cu Livian de la „Puterea Dragostei”, nici măcar în calitate de prieteni.

Ramona a transmis de asemenea că nu se va mai întoarce în casa iubirii de la Kanal D. Întrebată de internauți dacă în acest moment are iubit, blondina a replicat: „Secret!”.

Citeste si: Nelson Mondialu a aruncat bomba anului! Livian se întoarce la Puterea Dragostei peste o lună şi jumătate!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a spus, de asemenea, că păstrează legătura cu foști concurenți ai emisiunii printre care și Bernadette Laszlo. Blondina a refuzat să răspundă la orice întrebare legată de Livian Pop. Ea a zis că nu vrea să-și dea cu părerea despre nimeni.

Citeste si: Ramona de la „Puterea Dragostei”, mesaj dur pentru concurenții sezonului 3

ramona si livian de la puterea dragostei
Ramona Modoi.[Sursa foto: Instagram]

Ramona Modoi- sărbători în sânul familiei

Ramona de la „Puterea Dragostei” a mneționat că și-a petrecut Crăciunul alături de familia sa, lucru pe care îl va repeta și în noaptea dintre ani. Ramona Modoi a precizat că va sărbători alături de fiul ei, sora și părinții lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si