Poliţistul avea de acoperit cu forţe trei adrese în care se intra simultan pentru percheziţii, la ora 6:00. A obţinut sprijin în cele din urmă de la jandarmi, dar au fost trimişi numai 10 jandarmi, de la Inspectoratul din Slatina, relatează  Digi 24.

Citeste si: Declarație uluitoare: ”Alexandra îl știa pe ucigaș! I-a trimis un SMS în ziua dispariției și l-a rugat să...”

„De asemenea, poliţistul a dispus şefului SAS să-i pună la dispoziţie 2 grupe a câte 7 oameni pentru percheziţiile ce urmau a fi efectuate. Totodată, a luat legătura telefonic cu adjunctul şefului Grupării Mobile Jandarmi Craiova, colonelul B, solicitându-i să fie sprijinit cu 20 de jandarmi, însă acesta a refuzat, spunând că are oamenii în dispozitiv. Ulterior, comandantul IJJ Olt, domnul colonel D. a pus la dispoziţie 10 jandarmi în sprijin pentru efectuarea percheziţiilor domiciliare, aceştia prezentându-se la ora 5:30 la sediul Poliţiei Municipiului Caracal”- scrie în raportul Poliţiei referitor la discuţia care a avut loc în jurul orei 1:00 noaptea între adjunctul şefului IPJ Olt Alexe Nicolae şi  adjunctul şefului Grupării Mobile de Jandarmi Craiova, colonelul Botan.

Citeste si: Ce reacție halucinantă a avut Viorica Dăncilă după ce ascultat apelurile de la 112 date de Alexandra

Într-o intervenţie la  Digi24 , Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, a precizat că este vorba despre o „neînţelegere” şi că acel „refuz” al comandantului de la Craiova este de fapt o solicitare a acestuia de a se adresa unităţii competente, adică Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, care are un detaşament de ordine

publică chiar la Caracal.  El a mai spus că instituţia în numele căreia vorbeşte nu are deschisă o anchetă internă ca urmare a raportului MAI, pentru că în acest caz a fost vorba doar de o chestiune de competenţă teritorială. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Acel refuz pe care îl menţionaţi dumneavoastră este, de fapt, o solicitare a comandantului grupării de a se adresa unităţii competente, respectiv Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, care are un detaşament de ordine publică chiar în zona respectivă, în oraşul Caracal. Nu este vorba despre un refuz. Este vorba doar de o redirecţionare a solicitării către cei competenţi să acţioneze acolo.  Jandarmii au participat la acea activitate din acea dimineaţă, cu menţiunea că au fost efective de la Inspectoratul de Jandarmi Olt, care are un detaşament chiar acolo în zonă”, a explicat Georgian Enache. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si