Rareș Bogdan pare a fi un politician extrem de carismatic, mai ales în ultimul an, atunci când, la fiecare apariție publică, a impresionat prin apropierea de oameni și prin discursurile sale sensibile și extrem de directe

Rareș Bogdan a impresionat pe toată lumea și de Ziua Națională

De pildă, Rareș Bogdan a impresionat atunci când, atât el, cât și fostul președinte, Traian Băsescu, au plâns în direct.

Totul s-a petrecut de Ziua Națională, iar europarlamentarul avea să aibă lacrimi în ochi în momentele în care, invitat la o emisiune, s-a vorbit despre România și Republica Moldova, iar în studio, s-au intonat mai multe cântece patriotice.

Rareș Bogdan, în lacrimi de Sărbători! ” Sunt 240 000 de copii în această țară care, în fiecare seară, dorm fără părinți”

Mai mult, și, în urmă acum, de Sărbători, Rareș Bogdan a început să plângă în direct, după ce a citit mesajul unei fetițe rămasă în România, căreia îi era dor  de mama ei plecată să muncească în Irlanda.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

”Dacă ești om și ai suflet, nu ai cum să nu te emoționezi la așa ceva. Asta e sinceritatea unui copilaș: nu vrea nici mașină, nici carte sau Barbie sau geacă, ci o chestiune extrem de simplă: ca mama ei care lucrează pe bani de nimic în Irlanda, să vină acasă. Asta este datoria vieții noastre de acuim înainte. Sunt 240 000 de copii în această țară care, în fiecare seară, dorm fără părinți.

88 000 de copii nu au șansa nici unui părinte pentru că ambii sunt plecați, uneori în țări diferite. Pentru acești oameni trebuie să ridicăm nivelul de trăi. Trebuie să rezolvăm asta, președintele Iohannis, în al doilea mandat îl veți vedea complet schimbat și foarte implicat în zonă internă”, a spus Rareș Bogdan, cu lacrimi în ochi, la România TV.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si