Rareş Bogdan a votat împreună cu soţia gravidă: „Am votat pentru viitorul copiilor acestei ţări” VIDEO

În această dimineaţă, Rareş Bogdan a votat împreună cu soţia gravidă.

Matei Vaihan, duminică 26 mai 2019 , 12:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Duminică dimineaţă, Rareş Bogdan a votat împreună cu soţia gravidă, Florina, şi fiul său, la secţia de votare de la Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza" din Bucureşti. Candidat PNL la alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan s-a arătat încrezător în rezultatul votului. (vezi câţi bani câştigă soţia lui Rareş Bogdan)

Rareş Bogdan a votat împreună cu soţia gravidă

"Am votat pentru viitorul copiilor acestei ţări, pentru liniştea tuturor bunicilor, tuturor părinţilor din ţară. Mă deranjează foarte mult cum merg lucrurile în România şi am votat pentru a schimba aceste lucruri. România este o ţară a oamenilor cinstiţi, a oamenilor muncitori şi doresc ca aceştia să aibă câştigă de cauză. Am votat pentru o Românie europeană, pentru o Românie care să rămână acolo unde îi este locul, pentru o Românie care nu este domniată de infractori, de hoţie, de corupţie. Am votat pentru acea Românie în care eu şi toţi românii cred , românii frumoşi şi liberi, o Românie a oamenilor cu credinţă în Dumnezeu, o Românie care să se ridice acolo unde a fost odată", a declarat Rareş Bogdan, la ieşirea de la secţie.

Rareş Bogdan a votat împreună cu soţia gravidă

Liberalul a declarat că sunt români care stau la coadă în străinătate pentru a vota. "Am văzut cu oarecare îngrijorare ceea ce se întâmplă în momentul acesta în diaspora, în Italia, la Roma, la Torino, la Madrid, la Castellon, la Nurenberg, la Paris, acolo unde, din păcate sunt cozi extrem de mari, procesul de vot merge foarte greu. Sper din tot sufletul să nu se întâmple ceea ce s-a întâmpla în urmă cu 4 ani şi jumătate şi românii să poată să-şi exercite dreptul la vor oriunde s-ar afla", a completat Rareş Bogdan.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si