Rareș Bogdan, atac devastator: "Pușlamale, amante, nepoate, pile..."

Rareș Bogdan a avut o reacție incredibiă pe facebook după ce au fost publicate datele statistice care arată că prețul gazelor românești a crescut cu 33%.

R.B., luni 08 iulie 2019 , 14:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  ”Suntem primii din UE la bani pentru bugetari și deoarece aparatul administrativ a fost înțesat de pușmalale (am vrut să spun progenituri), amante, nepoate, o groază de incompetenți utili care nu lasă nicio șansă tinerilor absolvenți să muncească pentru țara lor. Ei sunt considerați periculoși, deoarece nu au în biografie detalii care pot fi folosite împotriva lor, nu pot fi manipulați să servească partidul, nu România. De asta au plecat și pleacă încă din țară, pentru că aici nu au nicio șansă. Bolșevicii angajează doar pe pile”, a scris Rareș Bogdan.

  Citeste si: Rareș Bogdan o umilește pe Viorica Dăncilă: Capul meu minte nu are, dar are tupeu, muuuult

  Gazele de producţie internă au ajuns să coste cu 33% mai mult decât cele de import pe bursă, în luna iunie, potrivit datelor publicate de Bursa Română de Mărfuri.

  Astfel, în iunie, preţul gazelor româneşti a fost acelaşi cu cel din mai, respectiv 101,24 de lei pe MWh, acesta fiind cel mai mare nivel mediu lunar înregistrat vreodată pe bursă.

  Citeste si: Rareş Bogdan a votat împreună cu soţia gravidă: „Am votat pentru viitorul copiilor acestei ţări” VIDEO

  Citeste si: Imagini incredibile cu Rareș Bogdan și cu fetița lui de doar o săptămână FOTO

  Aceasta deşi, de regulă, în luna iunie preţul gazelor este redus, întrucât şi consumul este mic. Spre comparaţie, în iunie 2018, preţul gazelor de producţie internă a fost de 75,13 lei pe MWh, iar, în iulie 2017, de 63,74 lei pe MWh.

  Citeste si: Rareș Bogdan, despre candidatura la Primăria Capitalei

  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si