Rareș Bogdan: Tratamentul împotriva virusului Covid19 se pare ca este gata!

Rareș Bogdan, europarlamentar și prim vicepreședinte PNL, a făcut un anunț îmbucurător pe pagina sa oficială de Facebook.

Author: M.A. sâmbătă 04 aprilie 2020 , 10:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Europarlamentarul susține că tratamentul împotriva coronavirusului a fost finalizat.

Citeste si: Trei minute de reculegere în China pentru victimele coronavirusului

„VESTE EXTRAORDINARÃ!!!

Tratamentul împotriva virusului Covid19 se pare ca este gata!

Capabil să vindece pacientul în termen de 3 ore de la injectare.


Donald Trump a anunțat că Roche Medical Company va lansa tratamentul duminica viitoare, iar milioane de doze sunt gata!

Citeste si: Radu îi dă speranțe deșarte Cristinei. Concurentul i-a dezvăluit că ar fi așteptat-o afară, dacă ar fi fost eliminat în gală. Ce spune Cristina despre decizia fostului ei iubit- kanald.ro

Citeste si: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani- wowbiz.ro

Descoperirea aparţine lui Didier Raoult. Este un biolog francez și director al spitalului Institutului Mediteranean de Infectologie din Marsilia.

Este considerat lider în studiile bolilor infecțioase din lume.

Vă amintiți că acum trei zile a fost eliberat lui Trump și apoi guvernatorului Californiei care a avut deja un tratament împotriva Covid19?

Acest biolog a studiat rezultatele experimentelor chinezești cu hipoxiclorochină la pacienți și în urmă cu 10 zile a început propriul test la 24 de pacienți care utilizează același compus anti-malarie, dar în doze mai mici decât în ​​China și combinat cu azitromicină, pentru o perioadă de 6 zile.. Ghici ce s-a verificat? În patru zile, 75% dintre pacienți au eliminat 100% din virus, iar restul au fost pur și simplu urme care ar fi eliminate prin sistemul imunitar.
Cu aceste rezultate clare, el a convins pe toată lumea și l-a determinat pe președintele Trump să declare aceastã victorie.

Mâine încep să dozeze pacienți în NY și California.
Nu au nevoie de teste clinice, deoarece sunt medicamente aprobate de mai bine de 60 de ani și sunt utilizate în comun
Sunt ieftine, ușor accesibile și bine cunoscute
Ceea ce este impresionant este modul în care industria farmaceutică a reacționat inițial, atunci când dr. Raoult a declarat public în urmă cu 15 zile în Franța că tratamentul corect pentru Covid 19 poate fi utilizarea clorhidratului cu un alt antibiotic extrem de activ, el a fost atacat brutal și ridiculizat în presa europeană, numindu-le chiar vești false.
De asemenea, Dr. Anthony Faucci, infectologul responsabil cu strategia centrală a SUA, a încercat ieri și astăzi să-l oprească pe Trump, să nu declare victoria cu un leac cu acest compus și dozele.
Ieri au început, de asemenea, în Franța protocolul de „informații gratuite”, așa cum se numesc acestea. Adică, un grup de instituții medicale și universități din toată țara vor face același test separat pentru pacienții din Franța. Acest lucru este pentru a testa veridicitatea rezultatelor și astfel încât informațiile sã aparținã tuturor.
Din păcate, hipoxiclorochinul a fost epuizat in multe ţãri din cauza informațiilor care s-au scurs din utilizarea sa cu succes parțial în China, iar vânzarea sa a fost restricționată de teama că oamenii se vor auto-medicamenta.

Citeste si: Când am putea ieși din case? Alexandru Rafila: După data de 15 mai

Citeste si: ”Am simțit că este o investiție din care toată lumea va ieși câștigătoare.” Ce afaceri au avocatul Adrian Cuculis și partenera lui de viață. Cei doi au trecut printr-o dramă cumplită- kfetele.ro

Citeste si: Misterul scheletului de „extraterestru” de 15 centimetri a fost în sfârșit rezolvat după ani de dezbateri- radioimpuls.ro

Timp de 10 zile, rezultatele chinezeşti ale utilizării sale singure sau însoțite de un alt medicament HIV, Kaletra, circulă.
Problema care a stârnit frica de auto-medicație este că doza pe care au folosit-o în China este de trei ori mai mare decât doza nominală și trebuie administrată clinic la acele doze din cauza interacțiunii puternice cu alte medicamente. Rinichiul dvs. este spălat foarte ușor dacă nu sunteți monitorizat clinic.
Cu toate acestea, hipoxiclorochinul este folosit zilnic de milioane de oameni din întreaga lume. Ceea ce este periculos este o supradoză ca în cazul oricărui medicament, iar chinezii îl foloseau ca atare, supradozând pacienții cu diagnostic Covid 19.
Principalul lucru despre formula doctorului Raoult este că doza de hipoxilcloroquina este o doză normală timp de 24 de ore și este super sigură. Este ca și doza pe care o ia cineva cu Lupus în fiecare zi.

Citeste si: Raed Arafat, o nouă estimare pentru România. Numărul de cazuri vor crește: "Decese, din păcate vor fi..."

Testele care au început să verifice rezultatele le vor fi oferite atât în ​​Franța, cât și în SUA în cel puțin 6 zile.
Deci, nu va trebui să așteptăm luni de zile pentru un nou medicament patentat. Hipoxiclorochina și azitromicina sunt medicamente care sunt brevetate, care sunt fabricate în întreaga lume.
În timp ce se lucrează la un vaccin, acesta ar putea fi un tratament viabil pentru a reduce în mare măsură cazurile fatale.”, a fost postarea de pe Facebook publicată de Rareș Bogdan. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si