O adevărată „rasistă în serie", care a fost filmată de nenumărate ori ținând discursuri ale urii împotriva minorităților și străinilor, a murit după ce a fost lovită de un camion. Rachel Dawn Ruit, din Carolina de Nord, a murit în spital a doua zi după ce a fost rănită grav în incidentul pe care poliția consideră că îl consideră un accident rutier.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul milionarului IT găsit ciopârțit în propria locuință

Potrivit unui martor ocular, Rachel Ruit a fost lovită de un camion de pompieri din Asheville, după ce a intrat în trafic. Potrivit Mirror, o femeie de culoare, care a rămas neidentificată, a fost văzută rugându-se peste ea și cerându-i lui Dumnezeu să-și cruțe viața în timp ce paramedicii administrau primul ajutor. Un martor a scris pe Facebook: „Au fost peste zeci de participanți care au ajuns să vadă ce se întâmplă".

Citeste si: Descoperire-șoc: această mumie egipteană NU este de origine umană. Teoria stranie despre zeul morții

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Din păcate femeia nu a mai putut fi salvată și a decedat la spital a doua zi.

Ce este Supremața Albă

Supremația albă sau supremațismul alb este credința rasistă că oamenii albi⁠ sunt superiori celor din alte rase și, prin urmare, ar trebui să le domine pe acestea. Supremația albă are rădăcini în rasismul științific⁠ și se bazează adesea pe argumente pseudoștiințifice.

Citeste si: Cu ce se ocupă Ramona de la „Puterea Dragostei” de când a venit în țară

Ca și majoritatea mișcărilor similare, cum ar fi neonazismul, supremațiștii albi se opun de regulă membrilor altor rase, precum și evreilor. Termenul este folosit și pentru a descrie o ideologie politică care perpetuează și menține dominația socială, politică, istorică⁠ sau instituțională⁠ a albilor (așa cum evidențiază structurile sociopolitice istorice și contemporane,


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si