Nona a trecut printr-un carusel de emoții în ultima ediție ,,Casa Iubirii''. Aceasta a luat cina împreună cu Patrick. Deși spera că totul va decurge bine, concurenta nu a simțit vreo emoție reală față de Patrick.

Nona a fost curioasă de părerea lui Patrick după cină

La începutul discuției, Nona a fost curioasă care a fost părerea lui Patrick, după ce au plecat din camera roșie.

„Cu o părere foarte bună, mi-a plăcut foarte mult, îmi pare rău că, din cauza emoțiilor, n-am putut să mănânc din paste nici eu, nici tu. În schimb, am avut niște discuții care mie mi-au plăcut și începem tot mai mult să ne cunoaștem, din ce simt eu”, a răspuns Patrick.

Și Patrick a întrebat-o pe Nona același lucru, dar răspunsul concurentei a fost total diferit, marcând o „despărțire” chiar înainte ca o relație să înceapă măcar.

Citește și: „Tu nu vezi că nu te vor 13 oameni în casă, aici?” Robert, la un pas de a fi eliminat din Casa Iubirii! Aflați, astăzi, care va fi soarta concurentului din Casa Iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

„Părerea mea este în felul următor: te rog frumos să fii sigur și sincer cu tine însuți, nu sunt de vârstă ca să mă poți duce de nas, mi-am dat seama că nu ești sincer deloc și-mi pare rău de chestia asta.

Sunt niște afirmații pe care le simt, le-am trăit în camera roșie și, cu siguranță, nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși, și îmi pare foarte rău că am dat greș”, a răspuns Nona.

Patrick nu înțelege de ce este considerat fals

Patrick nu înțelege de ce Nona spune că este fals. Ionuț îi confirmă că nimeni nu înțelege nimic și că trebuie să argumenteze mai mult.

„A fost sărutul în camera roșie... există o chestie de conexiune, știți? Știți foarte bine. Radu, o ai pe Cristina aici, în casă, fiecare dintre noi știm ce-i această conexiune și dorința de a săruta sau de a cuprinde sau de a fi alături de acea persoană. Din păcate, eu nu am simțit aproape nimic, chiar dacă mă ținea de mână. 

Mi-am dorit foarte mult să avem această cameră, să te pot cunoaște mai bine, și le mulțumesc producției, mulțumesc la toți care m-au susținut și care mi-au dat posibilitatea să văd cu adevărat ce îți dorești. Un sfat, nu te condamn, dar fii tu și fă pașii spre acea fată cu care ți-ai dori să fii, nu doar pentru emisiune, că poți să pleci de aici fericit”, a mărturisit Nona.

Patrick susține că nu înțelege de ce Nona a crezut că este fals cu ea.

Citeste si: Ce spune Elena Merișoreanu despre căsnicia ei? Cum a reacționat artista când a aflat că soțul o înșelase cu prietena sa. „Eu eram rea de gură, îl tocam la cap.”- kfetele.ro

Citeste si: Festivalul Electric Castle 2024, buget-record pentru ediția aniversară- radioimpuls.ro

„Am simțit-o, am văzut-o în ochii tăi, în atingeri. Nu vreau să vorbesc foarte mult, nu vreau să condamn, vreau doar să te rog să fii sincer cu tine”, a declarat Nona.

Citește și: Intrigă în Casa Iubirii! Fetele au chef să se joace: „Deci, e vreuna care nu se epilează?”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si