Răsturnare de situație în cazul lui Liviu Dragnea. Ce s-a întâmplat cu cererea lui pentru o ZI LIBERĂ?

Avocatul fostului lider PSD Liviu Dragnea reclamă că acestuia nu i-a fost acordată o permisie, fără o motivare anume, deşi e un drept de care beneficiază conform legii.

Author: A.M.S. sâmbătă 18 ianuarie 2020 , 19:11

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”Nu este o solicitare neapărat făcută de cineva. E un drept care se acordă conform legii. Permisia este tocmai prevăzută de lege astfel încât persoanele care se află în privare de libertate să aibă posibilitatea să menţină relaţiile cu familia.

Problema care s-a pus în ceea ce-l priveşte pe domnul Dragnea, care lucrează în cadrul penitenciarului, acestuia nu i-a fost acordată permisia, fără o motivare anume”, a declarat avocata Flavia Teodosiu sâmbătă, la Antena 3.

Citeste si: Irina Tănase a petrecut în club noaptea de Revelion! Cum s-a distrat logodnica lui Liviu Dragnea

”Lui Liviu Dragnea- încarcerat la Penitenciarul Rahova unde execută o condamnare de trei ani şi jumătate în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman- i-a fost refuzat acest drept, în ciuda faptului că a primit din partea garajului unde lucrează toate meritele aferente, a precizat avocata sa.

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

”Nimeni nu cere ca Liviu Dragnea să fie favorizat”

”Nimeni nu cere ca Liviu Dragnea să fie favorizat în cadrul penitenciarului, dar nici defavorizat”, a adăugat Flavia Teodosiu.

Citeste si: VIDEO| Liviu Dragnea rămâne după gratii. Instanța supremă i-a respins contestația în anulare

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, aflat în detenţie din 27 mai 2019, a mai beneficiat de o permisie de 24 de ore în preajma zilei sale de naştere, în luna octombrie, la acel moment ministrul Justiţiei solicitând explicaţii de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor. Instituţia a precizat că permisia a fost acordată ”regulamentar”.

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea are probleme cu somnul de când acesta e la închisoare? Irina Tănase a recunoscut că e adormită în timpul zilei: “Este atât de greu”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si