Răsturnare de situație în cazul Mădălinei, fata găsită moartă în Vama Veche! „S-a anulat înmormântarea pentru că ea are urme de violenţă”

Polițiștii continuă ancheta în cazuil Mădălinei, fata găsită moartă în Vama Veche! Pe trupul ei au fost descoperite urme de violență, iar înmormântarea a fost anulată.

M.B., vineri 05 iulie 2019 , 18:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Turiștii din Vama Veche au găsit în urmă cu doar câteva zile, cadavrul unei tinere. Maădălina era originară din Darabani, județul Constanța, și și era angajată la un hotel. Duminică noaptea a petrecut cu mai mulți prieteni și a intrat să facă o baie în mare. Din păcate, aceasta nu s-a mai întors din apă.

 

Răsturnare de situație în cazul Mădălinei

Familia Mădălinei se pregătea de înmormântare, însă anchetatorii cred că fata de 19 ani ar fi putut fi ucisă. Evenimentul a fost anulat după ce pe trupul ei au fost găsite mai multe urme de violență.

„S-a anulat înmormântarea pentru că ea are urme de violenţă pe tot corpul. Au venit poliţiştii la criminalistică şi au spus să anuleze pentru reluarea autopsiei şi pentru alte probe. Au găsit trei suspecţi de crimă care acum se află în arest. În presă şi în ancheta de la morgă s-a spus că nu prezintă nicio urmă de violenţă şi ea este vânătă toată", a scris o rudă de-ale Mădălinei, pe Facebook.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si