Răsturnare de situație în cazul româncei omorâtă în Italia. De ce a fost arsă

Nicoletta Indelicato nu a fost ucisă şi incendiată din motive legate de gelozie, aşa cum s-a speculat anterior, ci din cauza banilor.

Author: E. V. miercuri 27 martie 2019 , 12:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Vincenzo, un vechi prieten de-al victimei, a vorbit despre adevăratele motive pentru care tânăra și-a pierdut viața într-un mod șocant.

Conform italianului, Nicoletta era o sursă de venit pentru Margareta Buffa, 29 ani, şi iubitul ei italian Carmelo Bonetta, 34 ani, acuzaţi că au ucisă-o pe româncă, iar odioasa crimă a fost o pedeapsă pentru că aceasta ar fi refuzat să le mai dea bani celor doi.

Nicoletta Indelicato a fost ucisă cu 12 lovituri de cuţit, iar torutura a continuat. Nicoletta a fost arsă cu ţigara, iar apoi a fost stropită cu benzină și incendiată.

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani- wowbiz.ro

Legiştii din Marsala au descoperit că lovituri cauzatoare de moarte au fost cele din spate, lama ajungând la plămâni, şi din gât, fiindu-i tăiată jugulara.

Luni, mii de oameni au venit în orașul Marsala să o conducă pe ultimul drum pe Nicoletta Indelicato, românca ucisă într-un mod brutal, în noaptea de 16 spre 17 martie.

sursa foto: Observator 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si