Vincenzo, un vechi prieten de-al victimei, a vorbit despre adevăratele motive pentru care tânăra și-a pierdut viața într-un mod șocant.

Conform italianului, Nicoletta era o sursă de venit pentru Margareta Buffa, 29 ani, şi iubitul ei italian Carmelo Bonetta, 34 ani, acuzaţi că au ucisă-o pe româncă, iar odioasa crimă a fost o pedeapsă pentru că aceasta ar fi refuzat să le mai dea bani celor doi.

Nicoletta Indelicato a fost ucisă cu 12 lovituri de cuţit, iar torutura a continuat. Nicoletta a fost arsă cu ţigara, iar apoi a fost stropită cu benzină și incendiată.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Legiştii din Marsala au descoperit că lovituri cauzatoare de moarte au fost cele din spate, lama ajungând la plămâni, şi din gât, fiindu-i tăiată jugulara.

Luni, mii de oameni au venit în orașul Marsala să o conducă pe ultimul drum pe Nicoletta Indelicato, românca ucisă într-un mod brutal, în noaptea de 16 spre 17 martie.

sursa foto: Observator 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si