Rasturnare de situatie in cazul tanarului de 27 de ani din Vaslui, care a fost impuscat in cap de un politist. Dupa ce anchetatorii au efectuat cercetari la fata locului si au audiat martori, procurorii au deschis pe numele agentului dosar penal pentru omor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Insa, procurorii spun ca daca expertizele demonstreaza ca arma s-a descarcat accidental, agentul ar putea scapa de acuzatii.

Avocata familiei tanarului de 27 de ani, care a murit dupa ce a fost impuscat de politist, contesta varianta ca arma s-a descarcat accidental.

Va reamintim ca tanarul de 27 de ani a fost impuscat, joi, de un agent de politie. Tanarul avea mai multe dosare de incalcare a legislatiei rutiere si din acest motiv a vrut sa scape de politisti. El conducea masina desi avea permisul suspendat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si