Acum spitalul Sf. Pantelimon le-a chemat in comisie atat pe doctorita care a facut publica inregistrarea, cat si pe fosta sefa de sectie, suspendata din functie si pe fosta asistenta sefa. Cerceteaza de ce medicamentele erau in dulapul cu cheie si nu la pacientii in nevoie. "Toate aceste medicamente erau incuiate intr-un dulap mare, la acest dulap aveau acces cel putin 5 oameni.", spune doctorul Constantinescu.

Medicul Elena Voicu nu intelege de ce a fost chemata. "Spuneti-mi si mie pentru ce fapta disciplinara am fost eu chemata aici. "Ce abatere? Ce lege am incalcat eu? Cu ce am gresit eu? In conformitate cu rezolutia Corpului de Control al Ministrului.", se intreaba cadrul medical.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Patru luni si jumatate. Atat s-au scurs de la aceste discutii care au revoltat tara. Trei ore, atat au durat discutiile, in urma carora nu s-a ajuns la vreun rezultat. "Ancheta nu este incheiata. In momentul finalizarii, raport pe care il vom inainta comitetului director, iar masurile vor fi luate la nivel superior.", a declarat presei Fiorella Mitoiu,  purtatorul de cuvant al Sp. Pantelimon.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si