Răsturnare de situație la „Puterea dragostei”! Un nou posibil cuplu în casa iubirii?

Situație surprinzătoare la „Puterea dragostei”! După despărțirea dintre Alexandra și Codruț, s-ar putea forma un nou cuplu în casa iubirii?

Author: Alina Raducu marți 15 decembrie 2020 , 09:58

Răsturnare de situație la „Puterea dragostei”! Un nou posibil cuplu în casa iubirii?
Răsturnare de situație la „Puterea dragostei”! Un nou posibil cuplu în casa iubirii?
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un nou posibil cuplu la „Puterea dragosetei”?

Maria, concurenta recent intrată în casa Puterea dragostei, l-a sunat pe fostul Alexandrei, Codruț, la 4 dimineața, iar când a aflat asta fostei partenere a acestuia nu i-a convenit deloc.

Alexandra a întrebat-o pe Maria de ce l-a sunat pe fostul ei iubit la acea oră, iar aceasta i-a dat un răspuns nu tocmai concret spunându-i că voia să îi adreseze o întrebare.

Gelozii în casa „Puterea dragostei”

După apelul Mariei de la 4 dimineața către Codruț, fostul iubit al Alexandrei, spiritele s-au încins, astfel a izbucnit un scandal între cele două concurente.

„Tu îl suni la 4 dimineața și nu ții minte de ce?”, a spus Alexandra după ce a aflat de conversația avută de Maria cu Codruț.

„Da, aveam o întrebare și am uitat-o”, a răspuns Maria extrem de senină, în timp ce mai toate fetele erau contrariate.

„Când m-am trezit am întrebat-o de ce m-a sunat”, a spus Codruț, care susține că era adormit și nu a vorbit atunci cu Maria.

„N-am nicio treabă cu tine! Dar, stai, voi sunteți într-o relație? Atâta timp cât nu sunteți într-o relație, pot să îl sun de câte ori vreau eu: la 4, la 5, la 10, la 12. Nu are nicio treabă. Ce are să vorbesc cu el?”, i-a replicat Maria.

Alexandra a luat foc și i-a spus Mariei că dacă are impresia că îi poate face rău prin Codruț se înșală amarnic.

Citeste si: Bianca Comănici de la „Puterea Dragostei”, dezvăluiri despre persoana care i-a schimbat viaţa


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Florin Cîțu, despre rectificarea bugetară: ”Voi transmite documentul liderilor... Florin Cîțu, despre rectificarea bugetară: ”Voi transmite documentul liderilor Coaliției de guvernare”
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
spotmedia.ro
Un nou eșec al comunismului – vaccinul împotriva Covid 19. De ce Rusia și China au... Un nou eșec al comunismului – vaccinul împotriva Covid 19. De ce Rusia și China au ratat realizarea unor seruri eficiente
b1.ro
Pericol pe străzile din Eforie Nord! Ce au văzut turiştii duminică seară e foarte grav Pericol pe străzile din Eforie Nord! Ce au văzut turiştii duminică seară e foarte grav
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si