Răsturnare de situație! Tatăl lui Tudor, adolescentul dispărut de 2 luni, mărturisiri șoc. Ultimele cuvinte ale băiatului înainte de a pleca de acasa: "I-a spus bunicii lui că..."

Tatăl lui Tudor Niream, puștiul de 15 ani dispărut de acasă în urmă cu 2 luni, a vorbit pentru prima data după dispariția fiului său.

Author: A.N.C marți 29 ianuarie 2019 , 13:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bărbatul a povestit că era un copil fericit, nu avea motive să fugă de acasă, ba mai mult, acesta a mărturisit care au fost ultimele cuvinte ale băiatului înainte

de a ieși pe ușă.

"De-a lungul acestor două luni am trăit, împreună cu soția mea, fiica mea și ceilalți membri ai familiei, cele mai grele momente din viața noastră. Doar cine a trecut prin așa ceva știe ce simțim. Și nu, nu este deloc adevărat că Tudor ar fi avut probleme, care l-ar fi determinat să plece de acasă sau să facă altfel de prostii… Nici vorbă!

 

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Tudor este un copil liniștit, fericit, pe care l-am iubit, îl iubim și îl vom iubi toată viața. Astfel că inima mea exclude ipoteza ca Tudor să fi plecat de acasă din cauza unor motive familiale. Eu și mama lui Tudor nu suntem divorțați, așa cum tendențios se speculează, copilul nu avea probleme sociale sau de sănătate, darămite anumite deviații de comportament, despre care am auzit vorbindu-se aiurea în spațiul public. Tudor este, pur și simplu, un copil ca toți ceilalți copii de vârsta lui. Cu bune, cu rele", a mărturisit tulburat tatăl lui Tudor.

"Tudor nu este un copil căruia să-i placă să se plimbe pe dealuri sau prin păduri, așa cum ne plăcea nouă în copilărie. Lui Tudor îi plac gadget-urile, liniștea și siguranța pe care ți le dă casa. Pot să spun că este un copil cu sensibilitate la mediul rural, preferând mai mult orașul, partea ceva mai civilizată a societății", a adăugat Claudiu Niream.

Bărbatul a mărturisit care au fost ultimele cuvinte ale pustiului înainte de a pleca de acasă

"Ultimele cuvinte ieșite din gura copilului nostru au fost <<Bunică, vezi că mă duc să mă plimb puțin!>>. De atunci, din acea seară nenorocită, nu mai știm nimic despre el. Apoi, poliția, noi, familia, prietenii, toată lumea a scotocit după el, să îl găsim. Nimeni nu a descoperit însă nimic, nici măcar un capăt de ață de care să ne agățăm. În schimb, doar speculații peste speculații. Însă pe noi speculațiile nu ne încălzesc cu absolut nimic. Pe cine ar încălzi? Vreau să le mulțumim din suflet tuturor celor care s-au implicat și încă se mai implică în căutările copilului nostru", a precizat Claudiu Niream.

Părinții lui Tudor oferă bani celor care ajută la găsirea lui

"Viața lui Tudor nu are preț, dar nu ne putem limita la a aștepta. Este copilul nostru! Îl vrem pe Tudor acasă, lucru pe care suntem siguri că și el și-l dorește. Astfel, ne-am gândit să oferim o sumă de bani, după posibilitățile noastre, celui care ne va da informații în urma cărora ne vom găsi băiatul. Este tot ceea ce mai putem face, în afară de a ne ruga neîncetat la Dumnezeu să ni-l aducă teafăr acasă, în mijlocul familiei", a declarat Claudiu Niream.

Citeste si: “Era nehotărâtă.” Gheorghe Turda, declarații despre relația eșuată cu Elena Merișoreanu- kfetele.ro

Citeste si: Bomba aruncată în presa din Spania despre Pique! Fotbalistul a înșelat-o pe noua lui iubită, Clara Chia Marti- radioimpuls.ro

Persoanele care pot să ofere informaţii despre Niream Tudor sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze autoritățile prin apelul de urgență 112.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si