Razboi in Sectorul 3! Cativa bucuresteni au ajuns la capatul rabdarii dupa ce in fata caselor lor au fost construite blocuri

Si-au facut case intr-o zona linistita dar s-au trezit cu blocurile langa fereastra! Este povestea mai multor cetateni din capitala care de ani de zile duc un razboi al rabdarii cu primaria sectorului 3. Ne-am convins si noi de acelasi lucru pe parcursul a doua luni de investigatii. Urmeaza un reportaj marca stirile Kanal D.

Author: V.P. joi 18 ianuarie 2018 , 19:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

-E zona de case, vile si se fac blocuri. Fara locuri de parcare....
-Certificat de urbanism, autorizatie si avize in doua luni de zile!

In urma cu mai bine de o luna v-am aratat situatia disperata pe care o reclama mai multi locuitori ai sectorului 3 al capitalei.Aici,

blocurile cresc mai ceva ca ciupercile dupa ploaie, la doar cativa metri de case.

Am prezentat aceste informatii la primaria sectorului 3 unde, in repetate randuri ne-au fost transmise raspunsuri neclare si ambigue iar apoi am fost plimbati de la un birou la altul pret de cateva ore.

Iata-ne in prezent asa cum am promis la Inspectoratul de Stat in Constructii pentru a lamuri problema.

 OCTAVIAN BRENER- PURTAOTOR DE CUVANT ISC: Masurile impotriva celor care incalca autorizatia sau care lucreaza fara autorizatie, conform legii 50 se iau de catre reprezentantii disciplinei in constructii din cadrul primariilor de sector!

Asadar, drumul ne duce din nou catre aceeasi primarie! PUNEM ILUSTRATIE SECTOR 3
Mai exact la sediul politiei locale sector 3 unde se afla departamentul disciplinei in constructii… Ascultati cu atentie!

-Buna ziua! Sarut mana! Vrem si noi sa vorbim cu cineva. De la Kanal D suntem. De la disciplina de stat in constructii. Aveti autorizatie, va rog? Sa ce? Pentru ca sa vorbiti? Aveti autorizatie, va rog? Sa ce? Pentru ca sa vorbiti?

-Eu ca reporter sa am autorizatie sa vorbesc? Pai, vad ca ati venit cu camera, ati venit… Pai daca suntem de la Kanal D!

Dupa ce cu greu reusim sa intelegem limbajul angajatei de la intrare si ni se trec datele personale intr-un caiet...aflam ca.....nu avem cu cine vorbi!

Evident ca domnul director al biroului de presa nu a fost pus in tema cu ceea ce dorim sa lamurim, deoarece nimeni nu a dorit sa ne asculte. Mai mult de atat i-a fost interzis operatorului nostru sa intre in birou cu camera de filmat iar ca sa demonstram acest lucru am fost nevoiti sa inregistram cu camera ascunsa o parte a conversatiei.

DECIZIE nr.248 din 1 iulie 2004 privind protectia demnitatii umane si a dreptului la propria imagine.
Art. 10.- Este interzisa difuzarea de imagini si sunete inregistrate cu microfoane si camere de luat vederi ascunse, cu urmatoarele exceptii:
a) materialul audiovizual astfel obtinut sa fie esential in stabilirea credibilitatii si autenticitatii unui fapt de interes public justificat;

 DECIZIE nr.248 din 1 iulie 2004 privind protectia demnitatii umane si a dreptului la propria imagine.
b) materialul audiovizual astfel obtinut nu putea fi realizat in conditii normale, iar continutul sa prezinte un interes justificat pentru public.

Speram, domnule director ca ati aflat ce spune legea si data viitoare veti fi mai informat inainte sa reactionati in acest fel.

Am aflat ulterior tot de la biroul de presa ca Primaria sectorului 3 nu are nicun purtator de cuvant! Asadar am facut o solicitare scrisa la care inca nu am primit niciun raspuns desi plangerile locatarilor afectati de dezvoltatorii imobiliari au fost nenumarate….

-Suntem peste 40 de persoane care am facut sesizari catre primaria sectorului 3. Inspectoratul de stat in constructii si disciplina de stat in constructii si pana in momentul de fata nu s-a luat nicio masura


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si