Război în casa „Puterea Dragostei”. Spiritele s-au încins între băieți pe tema trecutului iubitelor lor. Nicos și George își aruncă vorbe grele: „Ascultă-mă puțin să zic...iubita ta a făcut...” a transmis unul dintre concurenți.

război puterea dragostei sezon 3

„A fost unde a fost...bravo...și-a făcut bani, și-a făcut casă, mașină! Bravo!” a spus Nicos de la „Puterea Dragostei” despre iubita sa. Nicos și Alexandra de la „Puterea Dragostei” formează un cuplu în casa iubirii de la Kanal D.

război puterea dragostei sezon 3

„Valiza tocmai a luat foc!” a adăugat Cristian Comănici de la „Puterea Dragostei”. Rivalitatea dintre Alexandra și Akebono continuă să crească. Nicos de la „Puterea Dragostei” i-a luat apărarea iubitei sale și i-a transmis bărbatului să se certe cu el.

Război în casa „Puterea Dragostei”. Spiritele s-au încins între băieți pe tema trecutului iubitelor lor

George de la „Puterea Dragostei” a continuat conflictul cu Nicos și Alexandra. El a continuat să o apere pe Mona. „Eu n-am zis de tine că ai făcut videochat sau că ai fost în Germania la... Tu de ce râzi de Mona că a dansat pe 100 de lei?” a declarat George de la „Puterea Dragostei”.

război puterea dragostei sezon 3

Citeste si: Dansurile indecente ale fetelor din casa „Puterea Dragostei” îi pune pe jar pe băieți

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Philip și Berna de la „Puterea Dragostei” nuntă de senzație la „Se strigă darul” cu Andreea Mantea

Citeste si: Acum s-a aflat adevărul! Cine este, de fapt, Paul Daniel Gheti de la Puterea Dragostei?

Nicos de la „Puterea Dragostei” a fost pus la zid de colegii lui.

război puterea dragostei sezon 3

„Știam de prima dată cine e Mona. I-am zis să-mi spună dosarul ei ca să știu despre ce este vorba. Sunt băiat inteligent și sunt cu un pas înaintea lor. Știam că va erupe și că se va da pe post și făceam mare scandal. Femeia mi-a zis deja.” a menționat George de la „Puterea Dragostei”.

război puterea dragostei sezon 3

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„Știu multe lucruri despre el din România. Știu multe despre Nicos, dar nu spun. Nu pot! El n-are creier daia spune. Este vorba de respect. E problema lui. Am primit multe mesaje.” a zis Mona de la „Puterea Dragostei”.

„Nu sunt singura care a luat decizii greșite în viață!” a spus Alexandra de la „Puterea Dragostei”.

război puterea dragostei sezon 3

Cearta dintre cuplurile Alexandra și Nicos și Mona cu George continuă.

Akebono la un pas să o bată pe Alexandra pentru cuplul Mona și George. Amenințările continuă în casa „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Război la Puterea Dragostei! Daiana revine în casa iubirii „Intru pentru…”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si