Război total între Daniel Ghiţă şi Cătălin Morosanu! “Daca are curaj, să lupte cu mine! Dacă nu, să se retragă, este doar cu vorba la el”! INTERVIU EXCLUSIV! Video

La finalul meciului de la Cluj, “Regele” ringului i-a aruncat mănuşa celui care se declară numărul unu în luptele de contact în acest moment.

Author: Cornelia Ionescu joi 01 noiembrie 2018 , 08:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
 
 
Luni seară, în Sala Polivalenta din Cluj, în faţa unui public entuziast, Daniel Ghiţă a revenit în ring în stil de mare samurai! Fostul mare campion şi-a câştigat din nou tronul de rege în sporturile de contact din România, odată cu victoria spectaculoasă în faţa mai vechiului sau adversar, bosniacul Dzevad Poturak, în doar două minute!!! 
 
“Nu am crezut niciodată că am să termin atât de repede lupta cu Poturak, dar tactica pe care am abordat-o a fost una perfectă! Ştiam că el este foarte puternic în braţe, şi am ales să mă închid, să am o gardă bună, şi apoi să îl macin cu lovitura mea fulgerătoare de picior, care a făcut ravagii pe plan mondial. Mă bucur enorm că mi-a reuşit totul”, a declarat Daniel Ghiţă, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

 

 

 

 

 
 
La final, marele campion român a ţinut să mulţumească tuturor celor care l-au susţinut şi au avut încredere în el.
 
“Vreau să le dedic victoria de la Cluj tuturor spectatorilor, dar şi celor care au fost în faţa micilor ecrane şi au fost alături de mine! Vreau să mulţumesc familiei mele, vreau să mulţumesc KanalD, pentru că a transmis în direct meciul meu! Nu vreau să îl uit nici pe antrenorul meu si nici pe oamenii care au fost lângă mine pentru a mă pregăti ca eu sa intru în cea mai bună formă.  
 
Un cuvânt special am insa pentru publicul din Cluj! Vreau să le transmit  celor care au venit la sala că, înainte de a intră în ring, in ciuda faptului că eram concentrat, am văzut atitudinea oamenilor de aici, auzeam scandarile lor, cuvintele lor motivatoare pentru a avea succes revenirea mea în sportul pe care îl îndrăgesc atât de mult după patru ani de absenţa! Am fost emoţionat şi am simţit că trebuie să lupt în seară această şi pentru ei, nu doar pentru mine!”, a mai spus Ghiţă! 
 

 

Daniel Ghiţă a spus tot în luptă indirectă cu Cătălin Morosanu! “Nu îl provoc, el a declarat că este numărul unu” 

 
În mod surprinzător, după victoria în faţă lui Poturak, chiar pe ring, fostul campion mondial a vorbit despre rivalităţile din sport, dar şi despre recenta declaraţie făcută de Cătălin Morosanu, conform căreia el este “numarul unu” în lumea luptelor de contact de pe plaiurile mioritice, nimeni altcineva.
 
 
Tranşat, aşa cum este şi în ring, Daniel Ghiţă a spus tot în luptă indirectă cu Cătălin Morosanu! “Nu îl provoc, să nu se înţeleagă greşit! El a declarat că este numărul unu, eu nu mai sunt numărul unu, fiindcă nu am mai fost în ring în ultimii ani, dar, normal, vreau să fiu din nou acolo şi nu dau înapoi niciodată! Repet, nu am să îl provoc, fiindcă nu am cum să fac acest lucru, dar dacă are curaj, dacă se consideră un sportiv adevărat, cum se declară, un sportiv care a făcut performanţă, să lupte cu mine! Dacă nu, să se retragă, că este doar cu vorba la el”, a conchis celebrul luptător! 
  

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si