Războinicii au câștigat jocul de recompensă, la ștafetă! Aproape 3 milioane de telespectatori cu ochii pe cele două echipe, aseară, la Kanal D

Ediție de infarct, aseară, la „Survivor România", Războinicii și Faimoșii s-au încleștat pe traseul spectaculos din Republica Dominicană, cu forțe proaspete, pentru că patru noi concurente au intrat în joc, spre bucuria celor două echipe.

Author: Razvan Ilie vineri 09 aprilie 2021 , 14:02

Continuă bătălia Faimosilor și Războinicilor în această seară, în peisajul exotic din Republica Dominicană. [Sursa foto: Kanal D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Punctul decisiv în lupta pentru recompensă a fost adjudecat de echipa albastră la ștafetă, de către echipa formată din Sindy și Starlin care s-au confruntat pe Elena Marin și Jador.

Miza a fost una râvnită de ambele echipe, șansa de a ieși din câmp pentru a savura un hamburger într-un peisaj de vis.

Extrem de dezamăgiți au fost Faimoșii pentru că au pierdut recompensa, iar Jador s-a simțit responsabil pentru eșec.

"Sunt un ratat. Aș fi schimbat traseul. Nu-mi găsesc scuze. Și cu picioarele rupte bat toate mascotele de aici", a declarat Jador.

Citeste si: Cât durează Survivor 2021 – Când vom afla marele câștigător al emisiunii

Patru noi concurente au intrat în competiția Survivor România 2021, spre bucuria concurenților care au declarat că aveau nevoie de forțe proaspete pe trasee.

Raluca Dumitru și Irisha s-au alăturat Faimosilor, care le-au primit cu brațele deschise.

„E solicitant, e diferit, dar nimeni nu a fost perfect de la început. Ne mai dați o șansă și o să ne descurcăm",  a spus Irisha la sfârșitul jocului de recompensă.

Irisha (Irina Ceban) este o artista din Republica Moldova, stabilită în România din 2014, atunci când a devenit model Fashion TV. A absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișînău și a profesat că model. S-a lansat și în muzică, primul sau single fiind “Fosta ta”, piesă interpretată alături de Uddi și lansată în vara anului 2017. Telespectatorii au avut să o cunoască și în calitate de concurență în celebrul show "Bravo, ai stil!".

„E greu și din față televizorului, dar aici e mai greu.(...) Nu-mi place să pierd...", a spus și Raluca Dumitru.

Raluca este antreprenor și vlogger și o prezența cunoscută în spațiul monden românesc. A avut numeroase apariții TV, chipul ei este cunoscut publicului din numeroasele reclame sau videoclipuri realizate de-a lungul timpului.

Cele două concurente care s-au alăturat echipei Războinicilor, Vera Miron și Maria Chițu, au avut norocul de partea lor pe primul lor traseu, reușind să aducă puncte importante în economia jocului. Vera este originară din Brașov, are 34 de ani și este antrenor fitness. Tânăra este cunoscută în mediul artistic din România că fiind „antrenoarea vedetelor”. Iar Maria are 20 de ani și este pasionată de dansurile latino pe care le practică de la vârstă de 15 ani.

Toate cele patru concurente își doresc să dovedească faptul că merită să fie într-o asemenea competiție, să își învingă orice teamă și să își depășească limitele.

„Survivor România", pe primul loc în audiențe, pe toate targeturile

Ediția „Survivor România" a plasat Kanal D pe primul loc pe toate targeturile, show-ul a ținut în fața micilor ecrane aproape trei milioane de telespectatori (2.792.000 de telespectatori) în minutul de aur, înregistrat la 23:04.

2.058.000 de telespectatori au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării emisiunii, confruntările dintre Războinici și Faimoși, dar și pe cele din interiorul echipelor.

„Survivor România" a înregistrat aseară 11,7% Rating și 26,0% Share, pe targetul Național, 8,8% Rating și 25,8% Share, pe targetul Comercial, și 9,6% Rating și 22,4% cota de piață, la orașe.

Continuă bătălia Faimosilor și Războinicilor în această seară, în peisajul exotic din Republica Dominicană. Nu pierdeți jocul de imunitate din această seară dar și modul în care se conturează dinamica celor două echipe în vederea viitoarelor Consilii de Imunitate și Eliminare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si