Războinicii sunt revoltați de cuvintele lui Cosmin Marin, după ce a fost eliminat de la Exatlon

Războinicii au comentat reacția lui Cosmin Marin, după ce a fost eliminat de la Exatlon! Ce au spus despre discursul lui.

A.V., duminică 10 martie 2019 , 18:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Cosmin Marin a fost eliminat din competiția Exatlon, după ce a pierdut duelul împotriva lui Alex Stoica. Declarațiile pe care fostul concurent le-a făcut i-a deranjat mult pe Războinici, astfel că au și vorbit despre reacția finală a lui Cosmin Marin.

”Mi-am dorit încă din prima zi să aduc puncte, să ajut echipa. Am intrat într-un ritm destul de accelerat, destul de greu, repet. Asta nu este o scuză. Am foarte mulți ani de sport în spate și că tot venea vorba de ascultat sfaturi de pe margine, eu ascultam doar sfatul antrenorului care de multe ori mă motiva, de multe ori mă certa, dar întotdeauna ascultam antrenorul și de când a plecat Giani… au început unii să vorbească mai mult, alții mai puțin și eu de fiecare dată când am fost cu colegii pe traseu, când am fost la final n-am reproșat nimănui nimic. Ba, din contră, nu am țipat, am spus constructiv și i-am lăsat pe cei cu experiență să vorbească mai mult.

Citeste si: Femeie găsită moartă într-un apartament din Alba

Mai mult de atât chiar nu am ce să spun. Am zis tot ce se putea spune. Nu îmi place să vorbesc așa mult și prost și fără rost. Am spus ce era esențial. Încă o dată, îmi cer scuze dacă am supărat pe cineva și le doresc multă baftă colegilor mei”, a spus Cosmin Marin.

Citeste si: Momente grele pentru familia viceprimarului Marian Andronache! Cătălina, soția lui, a murit

”S-a găsit el care vine și nou și în loc să se integreze și să vrea să progreseze și să-și dorească să continue, să rămână, să aducă puncte, tocmai el se găsește să comenteze”, a spus Alex Stoica.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si