Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ana Maria Stancu, mama care se lupta ca micutul ei sa ramana in Romania, trece prin momente cumplite.

Astazi, copilul trebuia sa fie predat executorului judecatoresc si sa ajunga la tata, in Portugalia.

"Sunt mama, iar Rafael nu a vrut sa se despinda de mine. Pentru ca nu am putut sa-i ascund la nesafarsit.", a spus Ana Stancu.

Asa ca nici tatal nu a venit.

Chiar daca risca dosar penal, Ana spuna ca nu-l poate preda pe micut.

Ana-Maria Stancu: Stiu ca risc dosar penal, dar repet, daca asta e pretul ca Rafel sa fie fericit si bine nu am nicio problema.

Cum s-a ajuns aici? Ana a plecat cu copilul din Portugalia in 2014, iar Amedeo, fostul sot, a castigat in Romania procesul de rapire internationala de minori. Si, spune el, pe buna dreptate.

Amedeo Szel: Exista o plangere la tribunalul de familie, nu la protectia minorilor, aici in Portugalia, facuta de alta familie de al caror copil avea grija fosta mea sotie unde spune ca n avea grija nici de copilul acelei familii, nici de copilul nostru

Ana-Maria Stancu: Sa stiti ca fostul meu sot ma denigreaza de dinainte de
a divorta si continua sa ma hartuiasca si pe mine si pe copil. Nu are divezi concludente cum am eu. In mod repetat, a vrut sa ma omoare.


Ana spune ca micutul sau ar suferi enorm daca ar fi luat din Romania. Mai mult, a primit ajutor nesperat din partea unei profesoare.

Ana-Maria Stancu: Si una din profesoarele lui s-a gandit sa faca acea petitie salvati-l pe Rafael.
Rog pe toata lumea sa o semneze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si