Războiul dintre fiica lui Aurelian Preda și Nicușor Iordan, pornit de la o datorie de 20.000 euro? Anamaria, lăsată fără canapelele din casă în contul împrumutului

Nicușor Iordan l-ar fi împrumutat pe Aurelian Preda cu 20.000 euro în timpul vieții iar scandalul pe care-l are acum cu fiica acestuia ar fi pornit chiar de la această datorie.

Author: Radu Constantin sâmbătă 12 octombrie 2019 , 19:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Conflictul dintre Nicușor Iordan și fiica lui Aurelian Preda, pornit de la o plângere penală pentru agresiune sexuală, pornografie infantilă și șantaj, făcută de Anamaria, are, se pare, baze mult mai vechi.

În urmă cu mai bine de un an, Nicușor Iordan ar fi venit în casa în care a locuit împreună cu Aurelian și fiica adoptiv a acestuia și a luat de aici mai multe obiecte de mobilier. Iordan i-ar fi spus fetei că tatăl ei îi datora 20.000 euro, sumă pe care n-a mai apucat să i-o returneze în timpul vieții. În contul acelei datorii, Iordan a plecat din apartament cu bunurile respective, lăsând-o singură pe Anamaria Rosa. Acela a fost și momentul în care tânăra a decis să părăsească România și să se mute la mama ei, în Italia.

Citeste si: Nicuşor Iordan este distrus de fanii lui Aurelian Preda, revoltaţi după mărturiile fiicei acestuia: „Se răsuceşte în mormânt că a avut încredere într-un călău!”

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda și-a făcut altar cu pozele tatălui ei! Cum arată dormitorul în care ar fi avut loc abuzul sexual?

Citeste si: Anamaria Preda, fiica lui Aurelian Preda, face mărturisiri îngrozitoare despre abuzurile sexuale la care ar fi fost supusă de Nicușor Iordan: „Mi-a spus că dacă vreau să ies din casă trebuie să mă culc cu el”

Câți bani valorează un abuz sexual?

Ulterior, Anamaria a povestit familiei despre preupuse abuzuri la care a fost supusă de către Nicușor Iordan, iar rudele au sfătuit-o să meargă la poliție și să facă plângere penală împotriva cântărețului. Înainte ca tot scandalul să devină public, avocații Anamariei Rosa au încercat să facă o înțelegere financiară cu Nicușor Iordan, însă acesta ar refuzat categoric, mai ales că suma vehiculată nu era una prea mică.

Nimeni nu știe însă dacă datoria lui Aurelian Preda la Nicușor Iordan este una reală, în condițiile în care Preda a fost cel care l-a ajutat în carieră pe Iordan și nu invers. Mai mult, Nicușor a locuit în apartamentul lui Nicușor din București (pus la dispoziție de nașa Anamariei) mai mult de un deceniu, timp în care nimeni n-a știut despre un posibil împurmut făcut de Aurelian la acesta.  


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si