Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Politicianul Iulian Braniste din Olt a avut parte de o noapte incinsa.

La propriu. Necazurile au inceput la ora 1 si 26 de minute.


IULIAN BRANISTE, VICTIMA: Am auzit o bubuitura, au inceput cainii sa latre, am iesit in balcon si am vazut masinile in flacari.

Barbatul a iesit alaturi de cumnatul sau cu mai multe extinctoare. Au sunat si la 112, dar cand pompierii au ajuns, flacarile care au cuprins cele 2 masini parcate in fata casei erau stinse. Pagubele sunt insa insemnate.

IULIAN BRANISTE, VICTIMA: Din inregistrarile camerelor de supraveghere reiese ca au fost 3 indivizi care au turnat benzina in mod intentionat.

Victima este convinsa ca e vorba de o razbunare si pune totul pe seama faptului ca a incercat sa faca dreptate in zona in care locuieste.

IULIAN BRANISTE, VICTIMA: Normal ca ma tem. Normal! Sunt memorii si sesizari pe masa procurorilor DNA de la Bucuresti foarte multe.


Politistii au preluat deja aceste imagini si incearca sa-i identifice pe indivizi. Pana acum, dosarul penal pentru distrugere nu are niciun faptuitor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si