Răzvan Burleanu a pierdut procesul cu Florin Prunea! Șeful FRF i-a cerut diamovistului 500.000 lei daune morale

Răzvan Burleanu, șeful Federației Române de Fotbal, a pierdut din nou procesul cu Florin Prunea, pe care l-a dat în judecată pentru calomnie.

Radu Constantin, duminică 06 octombrie 2019 , 21:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Florin Prunea a câștigat apelul în procesul cu Răzvan Burleanu, iar șeful FRF este obligat să-i plătească acestuia cheltuieli de judecată de 2.000 lei. Curtea de Apel București a respins, pe 24 septembrie, apelul lui Burleanu, după ce anterior Prunea câștigase și pe fond. Burleanu are însă la dispoziție 30 de zile să facă recurs.

Răzvan Burleanu i-a cerut despăgubiri de 500.000 lei, în 2017, lui Florin Prunea, după ce acesta a făcut afirmații considerate jignitoare înainte de alegerile pentru șefia federației. La vremea respectivă, Prunea a lansat o serie de acuzații grave la adresa lui Burleanu: că ar fi ofițer acoperit, că ar avea legătură cu condamnarea lui Gică Popescu sau că ar avea un puternic sprijin politic.

Cum a câștigat Florin Prunea procesul cu Răzvan Burleanu?

Instanța a considerat însă că afirmațiile lui Prunea sunt în fapt presupuneri pe care acesta le-a făcut pentru a-și arăta nemulțumirea legată de faptul că nici un membru al generației de aur nu a fost ales în funcția de președinte FRF, cu toate că mulți dintre acști membri au dovedit că au calități manageriale incontestabile.

Citeste si: Procurorii DNA au arătat schema prin care Mircea Sandu ar fi luat o şpagă de 200.000 de euro!

Interesant este că judecătorii au considerat că dovada supremă a faptului că imaginea lui Burleanu nu a fost afectată este chiar faptul că acesta a fost ales în funcția de preșdinte al Federației Române de Fotbal.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si