Mircea Sandu, executat silit de federația lui Răzvan Burleanu! Fostul șef FRF, obligat să returneze renta viageră încasată fără drept

Mircea Sandu va fi executat silit de către actuala conducere a Federației Române de Fotbal, condusă de Răzvan Burleanu.

Author: Radu Constantin vineri 21 iunie 2019 , 08:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mircea Sandu va fi executat silit de către federația Română de Fotbal, conform unei decizii judecătorești pronunțate în urmă cu două săptămâni. Decizia vine la 3 luni după ce fostul șef al FRF a pierdut definitiv procesul cu actuala conducere, în frunte cu Răzvan Burleanu. Procesul a vizat desființarea unei rente viagere pe care Sandu ar fi trebuit s-o încaseze de la instituția pe care el însuși a condus-o mulți ani.

Conform deciziei din martie, Mircea Sandu ar fi trebuit să înapoieze suma de 114.736,46 lei pe care acesta apucase s-o încaseze.

Mircea Sandu avea parte de unele beneficii uriașe, pe care fosta conducere FRF o votase pe vremea când acesta era în frunte forului sportiv. Acestea cuprindeau o rentă viageră în valoare de 50.000 euro anual, drept de administrare a etajului 2 a unei clădiri care aparținea FRF, intervenții chirurgicale și recuperare medicale plătite de FRF, telefon, personal angajat cu salarii în limita a 5.000 lei lunar, deplasări la meciurile naționalei, cazare de 5 stele și diurnă de 500 euro pe zi și transport aerian la clasa business.

Citeste si: Gică Popescu ridică un cartier de 78 de vile lângă Bucureşti! E cea mai tare afacere imobiliară a fostului căpitan al Barcelonei! FOTO

Răzvan Burleanu a denunțat actul prin care lui Sandu i se acordau aceste beneficii, acuzându-și predecesorul că și-a acordat singur rentă viageră.

Burleanu a explicat că FRF nu-și permite astfel de servicii de lux și a reușit să le desființeze în cele din urmă prin hotărâre judecătorească șa 5 ani după ce s-a așezat prima dată în fotoliul de la conducerea federației de fotbal.  

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si