Răzvan Ciobanu a avut o întâlnire de taină cu avocata sa înainte să moară: „Nu vreau să devin procesoman, vreau să îmi asum greşelile. Ştie la ce s-a înhămat” | DEZVĂLUIRI

Amicii designerului au aflat că Răzvan Ciobanu a avut o întâlnire de taină cu avocata sa, Oana Anghel.

Matei Vaihan, sâmbătă 01 iunie 2019 , 12:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

În primăvară, Răzvan Ciobanu a avut o întâlnire de taină cu avocata sa. Despre designerul decedat într-un accident, în a doua zi de Paşte, s-a scris că a avut probleme financiare, fiind implicat în mai multe procese. Cu toate acestea, el îşi pregătea ofensiva în plan juridic, angajându-şi o avocată, pe Oana Anghel. (vezi câţi bani i-a cerut Ciobanu lui Cristi Pascu pe motiv că l-a defăimat)

Răzvan Ciobanu a avut o întâlnire de taină cu avocata sa: „Am avut de pus la punct multe lucruri ce țin de partea legală"

Aceasta a venit la biroul lui Răzvan Ciobanu, iar cei doi au studiat mai multe documente. „Am avut de pus la punct multe lucruri ce țin de partea legală...și cum ar fi putut arăta avocatul care să mă reprezinte, dacă nu blondă, frumoasă, cu stiletto și geantă Louis Vuitton”, a dezvăluit Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu a avut o întâlnire de taină cu avocata sa: "Mai am să îi povestesc lucruri"

E clar că Răzvan Ciobanu a avut o întâlnire de taină cu avocata sa. "Nu vreau să devin procesoman, vreau să îmi asum greşelile...așa cum vreau să și le asume și cei care greșesc faţă de mine. Avocat Oana Anghel știe la ce s-a "înhămat" și, după o săptămâna împreuna, încă mai am să îi povestesc lucruri. Cred că trebuie să îți cumpăr niște agende noi, pe a ta ai cam umplut-o cu mine”, mai postase Răzvan Ciobanu.  

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si