Răzvan Ciobanu a fost executat silit după ce a murit! Deşi era îngropat de aproape 3 luni, a fost înştiinţat că nu mai are nici o cale de atac! EXCLUSIV

Răzvan Ciobanu a fost executat silit după ce a murit, figurând ca creditor într-un dosar înregistrat după decesul său.

Author: Matei Vaihan sâmbătă 28 septembrie 2019 , 11:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Răzvan Ciobanu a fost executat silit după ce a murit într-un proces care s-a derulat la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Astfel, pe 16 iulie 2019, la două luni şi jumătate după decesul designerului, survenit pe 29 aprilie, în urma unui accident rutier, s-a înregistrat dosarul cu numărul 18869/4/2019. Acesta a avut ca obiect “încuviinţare executare silită DOSAR EXECUTARE NR.3650/2019” . Răzvan Ciobanu figurează ca debitor, în timp ce ca creditor apare o firmă de avocatură specalizată în executări silite. A treia parte, petentul, este un birou executor judecătoresc.

Răzvan Ciobanu a fost executat silit după ce a murit. Soluţia a fost pusă la dispoziţia părţilor

Pe 30 iulie, la prima înfăţişare în proces, judecătorii au admis cererea de executare silită a lui Răzvan Ciobanu, deşi acesta era decedat. În hotărâre, aceştia nu au menţionat că Ciobanu a murit, anunţându-l pe pârât că nu are nici o cale de atac: “Admite cererea. Încuviinţează executarea silită astfel cum a fost formulată. Fără cale de atac. Pronunţată astăzi, 30.07.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei”.

Răzvan Ciobanu a fost executat silit după ce a murit: "Avea în continuare datorii"

De-a lungul anilor, Răzvan Ciobanu a avut mari probleme financiare. Pe lângă restanţele la stat pe care le avea firma sa, el a avut datorii la furnizori, la parteneri de afaceri, la colegi designeri dar, se pare, și la cămătari. În 2011, aceștia i-ar fi incendiat pensiunea pe care designerul o deținea în localitatea Mălaia, Vâlcea. Apropiații susțin că Ciobanu avea datorii și în 2019, lucru confirmat și de cele 3 procese de executare silită pe care le-a pierdut în ultimii 2 ani, toate cu o firmă de recuperare creanțe.  ”Răzvan Ciobanu avea în continuare datorii, chiar dacă la un moment dat a ajuns să spună că a terminat cu ele. Obișnuia să împrumute și să nu mai returneze, acesta era modul în care putea să-și satsifacă toate capriciile extravagante”, a declarat un prieten al lui Ciobanu pentru WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si